EUROLEAGUE

Από το ΣΕΦ... προπόνηση η Κάχα!

Από το ΣΕΦ... προπόνηση η Κάχα!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό φέρνει άκρως... απαιτητική προπόνηση για την Κάχα Λαμποράλ με την επιστροφή της στην Ισπανία (video)! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Κάχα Λαμποράλ γνώρισε την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 84-82 σε ένα παιχνίδι, στο οποίο όπως είχε τονίσει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στους παίκτες του μοναδικός στόχος ήταν η νίκη...

Ο προπονητής των Βάσκων έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μόνο για περίπου 15 λεπτά συνολικά από την αναμέτρηση, ενώ είδε την ομάδα του σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς να δείχνει ολιγωρία στην αμυντική της λειτουργία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε τονίσει πολλές φορές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Κάχα για τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα τους, όπως και στον Βασίλη Σπανούλη.

Οι Βάσκοι, όμως μετά το 73-72 του Νεμάνια Μπιέλιτσα 3:30'' πριν το τέλος υπέπεσαν σε βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση, ψάχνοντας παράλληλα τον Μίρσα Τελέτοβιτς, ο οποίος βρισκόταν είναι η αλήθεια σε εξαιρετική κατάσταση με αποτέλεσμα ο Πρίντεζης να κάνει το 80-75.

Η μείωση του σκορ στην εκπνοή με το τρίποντο του Σαν Εμετέριο (84-82) δεν έσωσε την παρτίδα για την Κάχα, καθώς ο Ιβάνοβιτς έβραζε! Η Κάχα Λαμποράλ είχε στο πρόγραμμα προπόνηση για σήμερα το βράδυ (9/12), όμως όπως έλεγαν από το τεχνικό επιτελείο του Μαυροβούνιου τεχνικού η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Μούρθια για το ισπανικό πρωτάθλημα την Κυριακή (11/12) θα είναι ιδιαίτερα... απαιτητική.

Η αποστολή της Κάχα αναχώρησε στις 6:30 το πρωί για την Ισπανία, όπου το βράδυ οι παίκτες της ομάδας θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα απέναντι στην Μούρθια, προτού στρέψουν την προσοχή τους και πάλι στην Ευρωλίγκα και το παιχνίδι με τη Νανσί στη Βιτόρια...

Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ: 84-82

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ