EUROLEAGUE

Από τις 23/1 κλείστε on line εισιτήρια για το F4

Από τις 23/1 κλείστε on line εισιτήρια για το F4

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας 23ης Ιανουαρίου 2012 (12μ.) όσοι ενδιαφέρονται για να κλείσουν θέση στο Final 4 της Ευρωλίγκας που θα γίνει φέτος στην Κωνσταντινούπολη θα έχουν την ευκαιρία να κλείνουν θέση για το κορυφαίο μπασκετικό γεγονός της σεζόν.

Το δεύτερο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Μαϊου όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν στην εκπληκτική "Σινάν Ερντέμ Αρίνα", όπου θα αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωλίγκας (www.euroleague.net) ενώ αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής πως στα μέσα Φεβρουαρίου, θα υπάρξουν και ολόκληρα πακέτα εκδρομών για το Final 4.

Το γήπεδο χωράει 14535 θεατές, όμως μόλις το 80% θα τεθεί στη διάθεση του κοινού προς πώληση καθώς το υπόλοιπο 20% θα καλυφθεί από τις θέσεις των δημοσιογράφων, των επισήμων και των χορηγών.

Το κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει το πακέτο και των τεσσάρων αγώνων (ημιτελικοί, μικρός και μεγάλος τελικός) και οι τιμές ξεκινούν από 160 ευρώ ενώ φτάνουν μέχρι 630 ευρώ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ