EUROLEAGUE

"Σεβασμό στο μεγαλύτερο σύλλογο"

"Σεβασμό στο μεγαλύτερο σύλλογο"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της απάντησε στην καταγγελία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ζήτησε σεβασμό από την Ευρωλίγκα και υποστήριξε πως "ο κ. Βατούτιν είναι ανεπιθύμητος στην Αθήνα"

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην επίσημη καταγγελία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ευρωλίγκα με μία σκληρή ανακοίνωση, αναφέροντας πως το μόνο που ζητάνε οι "πράσινοι" είναι διαφάνεια, ισονομία και ίδια κριτήρια.

Παράλληλα, απάντησε στον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, λέγοντας πως ούτως ή άλλως είναι ανεπιθύμητος στην Αθήνα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Μέχρι τώρα θεωρούσαμε πως το μπάσκετ παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και πάνω στο παρκέ. Επίσης, ήμασταν βέβαιοι πως οι δύο ομάδες αγωνίζονται με πέντε αθλητές η κάθε μία (και όχι 5 εναντίον 8). Όπως και ότι η διοργανώτρια αρχή είναι ανεξάρτητη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως, την υποκαθιστά, την εγκαλεί και την προτρέπει επίσημα να τιμωρήσει την έδρα του Παναθηναϊκού, μας …συμμορφώνει για τα πρόστιμα, ενώ ζητά τα μεταξύ μας παιχνίδια στην Αθήνα να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών!

Μήπως να φύγουμε; Δυστυχώς για εσάς θα μας βλέπετε πάντα μπροστά σας! Εμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι διαφάνεια, ισονομία και ίδια κριτήρια. Ούτε ασχοληθήκαμε αν τα χρήματα που κυκλοφορούν είναι άσπρα, κίτρινα ή …μαύρα, ούτε από ποιες δραστηριότητες προέρχονται. Τίποτε.

Το μόνο που απαιτούμε είναι ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο μεγαλύτερο σύλλογο των έξι παλικαρίσιων ευρωπαϊκών τροπαίων. Επίσης, έπειτα από την πρωτοφανή στάση της ρωσικής ομάδας και του προέδρου της Αντρέι Βατούτιν, ο ομόλογός του στον Παναθηναϊκό Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα του δήλωσε πως: «Αν δεν αρέσει τον κ. Βατούτιν μπορεί να μην ξαναέρθει, εξάλλου είναι ανεπιθύμητος στην Αθήνα».

ΥΓ: Σεβόμαστε απεριόριστα την Μπαρτσελόνα και οποιαδήποτε ομάδα επενδύει νόμιμα εντός του γηπέδου και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ισπανική ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ