EUROLEAGUE

Άντιτς: "Τι υπέροχο συναίσθημα"

Άντιτς: "Τι υπέροχο συναίσθημα"
INTIME SPORTS

Ο Πέρο Άντιτς έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη, ενώ πρόσθεσε χαρακτηριστικά: "Είμαστε το καλύτερο γκρουπ τύπων στην Ευρώπη!".

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού, τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την πρόκριση των "ερυθρολεύκων" στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

" Τι υπέροχο συναίσθημα... Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είμαστε το καλύτερο γκρουπ τύπων στην Ευρώπη! Κανείς δεν έχει καλύτερη πνευματική ικανότητα από εμάς. Έχει να κάνει με την ομάδα, να παίζουμε μαζί, είμαστε αδέρφια. Πάντα παίζουμε ο ένας για τον άλλο. Αυτό είναι το μυστικό μας.

Είχαμε τον τίτλο του απόλυτου αουτσάιντερ γι' αυτό το ματς, ίσως όμως αυτό να σήμαινε έξτρα κίνητρο για εμάς. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι σχεδόν για όλο το 40λεπτο!

Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά κάναμε σπουδαία δουλειά απόψε βάζοντας τους φρένο. Την περασμένη σεζόν κερδίσαμε μόλις στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά φέτος ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Όμως δεν έχει σημασία. Στο Final-4 το θέμα είναι να πάρεις τη νίκη. Είτε με ένα πόντο είτε με 20. Δεν ξέρω τι περίμενε ο κόσμος για το παιχνίδι, αλλά δώσαμε ένα ωραίο σόου απόψε. Αν είμαι ένας φίλος του μπάσκετ που πήρε εισιτήριο για το Final-4 , δεν θα μπορούσα να είμαι δυσαρεστημένος από όσα δείξαμε σήμερα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ