EUROLEAGUE

Αλόνσο: "Ολυμπιακός και Αστέρας μας διέλυσαν"

Αλόνσο: "Ολυμπιακός και Αστέρας μας διέλυσαν"

Ο Σίτο Αλόνσο τόνισε πως η Μπασκόνια δεν βρίσκεται σε καλή περίοδο και επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας διέλυσαν την ομάδα του.

Η Μπασκόνια σημείωσε την τρίτη σερί ήττα της στην EuroLeague και ο προπονητής της ομάδας, Σίτο Αλόνσον, μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Βάσκοι.

Σίτο Αλόνσο (Μπασκόνια): "Κάναμε μία αρκετά κακή αρχή, ειδικά στην άμυνα, έχοντας κακές επιστροφές. Πήραν το προβάδισμα και μετά εμείς δεν λειτουργούσαμε και δεν σκεφτόμασταν με καθαρό μυαλό. Όταν χάνεις ένα σουτ το σημαντικότερο είναι να το ξεχάσεις και να συγκεντρωθείς στην επόμενη φάση. Εμείς επηρεαστήκαμε. Ο Αστέρας έπαιξε σκληρά σε άμυνα και επίθεση και έβγαλε μεγάλη ενέργεια. Παίζει μεγάλο ρόλο η σκληράδα σε αυτό το επίπεδο. Την χρειαζόμαστε να για να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να καταλάβουμε και να εμπεδώσουμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση τις τελευταίες μέρες και επιβάλλεται να βελτιωθούμε. Ήμασταν σε καλή κατάσταση νωρίτερα, δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα έχουμε κάνει δύο μεγάλες σε έκταση ήττες απέναντι σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα, ομάδες που με την σκληράδα τους μας διέλυσαν. Μας έβγαλαν εκτός παιχνιδιού με την δυναμική τους. Πρέπει να μάθουμε από αυτές τις ήττες. Πρέπει να δούμε τι δεν κάνουμε σωστά για να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Μάρκο Σιμόνοβιτς (Αστέρας): "Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς. Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που έχει χαρακτήρα. Έχουν παίξει εξαιρετικό μπάσκετ από την αρχή της σεζόν, αλλά ερχόντουσαν από μία μεγάλη ήττα. Κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καταπληκτικά. Θέλαμε να αντιδράσουμε, γιατί μας είχαν νικήσει στο Βελιγράδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ