EUROLEAGUE

Αγγελόπουλος: "Όταν βρίσκεται σε φάιναλ-φορ, στόχος είναι ο τίτλος"

Αγγελόπουλος: "Όταν βρίσκεται σε φάιναλ-φορ, στόχος είναι ο τίτλος"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πώς όλοι είναι χαρούμενοι για τη συμμετοχή στο φάιναλ-φορ, όμως πρόσθεσε πώς όταν κάποιος φτάνει μέχρι εκεί έχει ως στόχο τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (10/05) για τα ημιτελικά του φάιναλ-φορ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει το "εισιτήριο" για τον τελικό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή των "ερυθρολεύκων" στο φάιναλ-φορ, τονίζοντας πώς όποιος φτάνει μέχρι εκεί έχει ως στόχο τον τίτλο.

" Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, στο φάιναλ-φορ στο Λονδίνο. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός αυτό. Όμως, όταν φτάνεις ως εδώ ο σκοπός είναι να πάρεις τον τίτλο, δεν πας απλά για την συμμετοχή.

Δεν πρόκειται για θέμα δικαίωσης. Το θέμα των επενδύσεων την οικογένειας μου στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, για το ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια, είναι μεγάλη συζήτηση.

Στο παρελθόν δεν φτάσαμε εκεί που έπρεπε να φτάσουμε, αλλά τώρα δεν είναι της στιγμής να τα συζητήσουμε για αυτά. Κάποια στιγμή όμως θα τα αναλύσουμε", είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

SUPER BASKETBALL και σήμερα το βράδυ σε ρυθμούς Final-4! Ραντεβού, αμέσως μετά από τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρουσιάζουν οι Μ. Μίχαλος, Τ. Μαγουλάς και μεταδίδουν από το Λονδίνο οι Γ. Φιλέρης, Στ. Τριαντάφυλλος, Π. Διαμαντόπουλος και Ν. Μπάκουλη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ