EUROLEAGUE

Αγγελόπουλοι: "Δεν έτυχε, πέτυχε!"

Αγγελόπουλοι: "Δεν έτυχε, πέτυχε!"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους και τη χαρά τους για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο φάιναλ-φορ (videos).

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση απέναντι στη Σιένα με 3-1 νίκες και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος και δικαιωμένος από την έκβαση της σειράς.

Ο πρόεδρος μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, μίλησαν για πρόκριση των "ερυθρολεύκων" στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

" Τη νίκη και την πρόκριση είτε ως πρόεδροι είτε ως οπαδοί, την χαρήκαμε περισσότερο από όλους. Ο λόγος είναι απλός για αυτά που έχουμε κάνει τόσα χρόνια, για όλες τις δυσκολίες και για την δυσκολία του επιτεύγματος", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Η συνταγή για την πρόκριση στο Φάιναλ-φορ δεν έτυχε αλλά πέτυχε. Αμφιβάλλω αν το πίστευαν πάνω από δέκα άτομα ότι θα φτάσουμε εδώ".

Για όλα όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε: " Δεν πρόκειται να σχολιάσω αυτά που έχει πει ο Θανάσης σε αυτή τη βραδιά πρόκρισης. Απαξιώ".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι το φάιναλ-φορ γίνεται στην Κωνσταντινούπολη: " Σίγουρα για εμάς έχεις κάποιους συμβολισμούς, γιατί η σχέση της οικογένειάς μας τόσο με το Πατριαρχείο, όσο και με την Κωνσταντινούπολη είναι γνωστή", ενώ για το αν νιώθουν δικαιωμένοι από το αποτέλεσμα συμπλήρωσε: " Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας, έχουμε το φάιναλ-φορ αλλά και τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος".

Για τα... προγνωστικά του στην Κωνσταντινούπολη: " Εμεις πάμε ως αουτσάιντερ. Υπάρχουν τα φαβορί, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα. Είναι μοναδικές στιγμές, ελπίζουμε να ζήσουμε και άλλες σύντομα".

Έπειτα πρόσθεσε: " Εγώ είχα κάνει μία δήλωση το 2010 στο Παρίσι και είχα πει ότι δεν χρειάζεται μεγάλο μπάτζετ για να κάνεις κάτι καλό όπως έδειξε η Παρτιζάν. Δεν είναι όμως μόνο οικονομικό, είναι θέμα να πιστεύεις στην ομάδα".

Μίλησαν για το μέλλον τους στην ομάδα: " Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, για το μέλλον μας θα μιλήσουμε άλλη φορά. Θα δούμε". Σε εκείνο το σημείο και ενώ τα δύο αδέλφια τόνιζαν ότι όλα είναι ρευστά, ρωτήθηκαν για την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος απάντησε: " Όλα είναι ρευστά, μόνο η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό δεν είναι μεταβατική".

Η κορυφαία ατάκα όμως ανήκε στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, που όταν ρωτήθηκε τι θα γίνει στο ΣΕΦ αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, απάντησε: "Πρέπει να φύγω μακριά από τον Γιώργο μη με πλακώσει πάλι στο ξύλο"! Παρότι υπήρξε δημοσιογραφική ενόχληση και οι δυο δεν θέλησαν να απαντήσουν στον Θανάση Γιαννακόπουλο, που είχε προβλέψει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στο φάιναλ-φορ...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ