EUROLEAGUE

Αφιέρωμα στον Κιριλένκο από την Ευρωλίγκα

Αφιέρωμα στον Κιριλένκο από την Ευρωλίγκα

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τον Αντρέι Κιριλένκο ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, έστω κι αν τελικά δεν κατάφερε να κατακτήσει την κούπα. Απολαύστε το...

Αφιέρωμα στον Αντρέι Κιριλένκο σαν παίκτη και σαν άνθρωπο ετοίμασε η Ευρωλίγκα, η οποία μέσα σε 4 λεπτά περιέκλεισε ολόκληρη τη φετινή σεζόν για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς.

Άλλωστε, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν στην Ευρωλίγκα κι έφτασε μέχρι την πηγή (βλέπε τελικό), άσχετα αν τελικά νερό δεν ήπιε (δεν κατέκτησε την κούπα).

Στο αφιέρωμα που του έγινε, αναφέρεται πως γι' αυτόν η άμυνα έρχεται πάντα πρώτη και μετά η επίθεση και ότι το μεγάλο του χαρακτηριστικό κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν όταν έτρεχε και πηδούσε ψηλά.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το καλύτερό του παιχνίδι ήταν όταν κατάφερνε να βρεθεί και στις δύο πλευρές του γηπέδου: "Το καλύτερο μου παιχνίδι είναι όταν βρίσκομαι και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όταν κινούμαι πολύ, όταν είμαι καλός σε άμυνα και επίθεση. Όταν βρίσκομαι παντού. Μου αρέσει όταν παίζουμε ομαδικά, όταν όλοι αισθάνονται καλά στο παιχνίδι".

Παράλληλα, φιλοξενήθηκαν οι δηλώσεις του στο γκαλά της Ευρωλίγκας όταν τόνισε ότι θα ήθελε να κόψει το βραβείο του σε 15 κομμάτια για να το μοιραστεί με τους συμπαίκτες του που τον κάνουν καλύτερο παίκτη, όπως είπε.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ