EUROCUP

Το πανό και η νίκη της Μπάνβιτ

Το πανό και η νίκη της Μπάνβιτ

Η Μπάνβιτ υποδέχθηκε την Παρτίζαν, στην 7η αγωνιστική του Eurocup, με πανό στο οποίο η τουρκική ομάδα έγραφε "λυπούμαστε για την απώλεια σας" (video). Αυτή τη φορά οι φίλαθλοι ήταν άνθρωποι.

Εν αντιθέσει με το χαμό που επικράτησε στο ένα λεπτό σιγής που τηρήθηκε πριν το τζάμπολ του αγώνα της Γαλατασαράι με την Μπεσίκτας, για την 7η αγωνιστική της τουρκικής λίγκας, στη μνήμη του Μάρκο Ίβκοβιτς που δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Μπαντίρμα, για το ματς της Μπάνβιτ με την Παρτίζαν (7η αγωνιστική Eurocup) φέρθηκε κόσμια.

Οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδος κρατούσαν πανό, στη διάρκεια του λεπτού της σιγής, το οποίο είχε τη φωτογραφία του Ίβκοβιτς και δίπλα τη φράση "λυπούμαστε για την απώλεια σας". Όταν τελείωσε το λεπτό, άρχισαν να φωνάζουν "Τουρκία, Τουρκία". Αλλά αυτό είναι πταίσμα -συγκριτικά με άλλα.

Η Μπάνβιτ επικράτησε 90-85 στην παράταση (κ.α. 83-83), με τον Ρόουλαντ και τον Μεχία να την οδηγούν στην επιτυχία (ο πρώτος έφτασε τους 19π., με λέι απ για το 88-85 στα 41'' για το τέλος και ο δεύτερος τους 17π. με δυο βολές, ενώ έμεναν 11''). Μεσολάβησαν λάθος του Γκάγκιτς και άστοχο δίποντο του Μαρίνκοβιτς. Η τουρκική ομάδα έφτασε το 6-1 για ρεκόρ και οι Σέρβοι το 1-6.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ