EUROCUP

Συγκινημένος ο Ηλίας Λιανός

Συγκινημένος ο Ηλίας Λιανός
INTIME SPORTS

Η πρόκριση του Πανιωνίου, στους Last32 του Eurocup έγινε παρουσία 600 και πλέον φίλων του Πανιωνίου, με το αφεντικό της ΚΑΕ, Ηλία Λιανό να τους ευχαριστεί "για την ώθηση που μας έδωσαν".

Με τη νίκη επί της Μπεσίκτας ( 77-67), ο Πανιώνιος πέρασε στις 32 καλύτερες ομάδες του Eurocup, με τον Ηλία Λιανό να ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας "για την παρουσία του, που ήταν πολύ σημαντική και μας έδωσε ώθηση".

Γύρισε λίγο το χρόνο πίσω και για την ακρίβεια, στα τέλη του Νοέμβρη, οπότε είχε εκφράσει την απογοήτευση του για την απουσία των φιλάθλων από τις εξέδρες, για να ξεκαθαρίσει πως "ίσως γίνομαι πολύ συναισθηματικός, όλοι ξέρουν πόσο παρορμητικός είμαι. Λυπάμαι εάν στενοχώρησα κάποιους. Σήμερα μας βοήθησαν να προκριθούμε ξανά μετά από αρκετά χρόνια στον δεύτερο γύρο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόουτς και στον κόσμο".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, επίσης συγκινημένος τόνισε πως " είναι μεγάλη βραδιά για τον Πανιώνιο, γιατί επανέρχεται δυναμικά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί εκείνοι παλεύουν κάθε μέρα στο γήπεδο, σε όλους τους συνεργάτες μου, στο επιτελείο υποστήριξης, που βρίσκεται μέρα, νύχτα δίπλα στους παίκτες, στην διοίκηση και στον Ηλία Λιανό, που είναι κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και κρατάει τον Πανιώνιο μόνος του".

Έκανε μια παύση, πριν εστιάσει στο αφεντικό της ΚΑΕ " γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αγωνιστεί η ομάδα στο Eurocup και στον κόσμο του Πανιωνίου, που αξίζει μεγάλες χαρές. Τον ευχαριστούμε για την ώθηση, που έδωσε σήμερα στην ομάδα και την στήριξη. Τον θέλουμε πάντα κοντά μας".

Ο κόουτς της Μπεσίκτας, Αχμέτ Καντεμίρ στάθηκε στα λάθη που για την ομάδα του ήταν 19 και για τον Πανιώνιο 6. " Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, εμείς θέλαμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου με νίκη. Βγήκαμε από το πλάνο μας κατά την διάρκεια του αγώνα. Είχαμε προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού, γιατί τα δύο βασικά μας γκαρντ φορτώθηκαν με φάουλ από νωρίς. Εκεί οφείλονται τα πολλά λάθη που κάναμε. Η διαφορά των 13 λαθών μεταξύ των δύο ομάδων είναι εις βάρος μας και πολύ μεγάλη".

Αποκάλυψε πως η ομάδα του κλήθηκε να πάρει μια απόφαση " ή θα διεκδικούσαμε τη νίκη ή θα διατηρήσουμε την διαφορά, κάτι που καταφέραμε και είναι σημαντικό για μας. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά γνωρίζοντας απόψε την ήττα με διαφορά μικρότερη των 14 πόντων και νικώντας στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου στην έδρα μας κόντρα στην Ραντνίτσκι, βγαίνουμε πρώτοι στον όμιλο".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ