EUROCUP

Νιούλεϊ: "Στη μέση μιας μεγάλης πρόκλησης"

Νιούλεϊ: "Στη μέση μιας μεγάλης πρόκλησης"

Η Γκραν Κανάρια καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της -25 στο Game 2 (29/04, 19:30) των τελικών του Eurocup με τη Χίμκι και ο Μπραντ Νιούλεϊ εξήγησε ότι οι Ίβηρες θέλουν να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με ψηλά το κεφάλι.

Η Χίμκι πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην Gran Canaria Arena, στον πρώτο τελικό του Eurocup με τους Ισπανούς. Επικράτησε με 66-91 και αύριο (29/04, 19:30) καλείται να διαφυλάξει το +25 προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο και να αγωνιστεί στην Euroleague 2015-16.

Ο Μπραντ Νιούλεϊ εξήγησε στο προσωπικό του blog στο eurocupbasketball.com ότι η Γκραν Κανάρια βρίσκεται στη μέση μιας μεγάλης πρόκλησης.

"Καλησπέρα σας, φίλοι του Eurocup. Σας γράφω λίγο πριν από το ταξίδι μας στη Ρωσία, για το Game 2 των τελικών με τη Χίμκι. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, κάναμε πολύ κακό τελευταίο δεκάλεπτο στην Gran Canaria Arena κι έτσι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Έστω κι έτσι όμως, πρέπει να μπούμε στο αεροπλάνο, να πάμε στη Ρωσία, να σκεφτούμε θετικά και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το να χάνεις σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης είναι πολύ απογοητευτικό, αφού κάθε παιχνίδι μετράει.

Η Χίμκι δεν έχασε σουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο! Απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στους τελικούς και επιβεβαίωσε ότι αποτελεί έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Κάναμε τρία κακά λεπτά στην τελευταία περίοδο. Χάσαμε πολλά σουτ και απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας. Δυστυχώς, αυτή η απογοήτευση επέτρεψε στους αντιπάλους μας να πετύχουν εύκολα καλάθια. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε χωρίς να παλέψουμε. Ποτέ δεν παραδινόμαστε! Αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα που επικρατεί στα Κανάρια Νησιά! Είμαστε στη μέση μιας μεγάλης πρόκλησης και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας.

Σε γενικές γραμμές το Eurocup έχει αναβαθμιστεί ως διοργάνωση, από τη στιγμή μάλιστα που συμμετέχουν οι ομάδες που μένουν εκτός TOP-16. Μου αρέσει πολύ το σύστημα διεξαγωγής. Ταξιδεύουμε πολύ όμως είναι μέρος της δουλειάς μας. Είμαστε χαλαροί με αυτό. Είναι τιμή μας που αγωνιζόμαστε στο Eurocup και θέλουμε να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά"

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ