EUROCUP

Μαρκόπουλος: "Αδικαιολόγητος ο τρόπος που χάσαμε"

Μαρκόπουλος: "Αδικαιολόγητος ο τρόπος που χάσαμε"

Τι είπε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Άνκαρα ο Σούλης Μαρκόπουλος για την ήττα της ομάδας του κι ενώ προηγήθηκε με 23 πόντους διαφορά

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν δικαιολόγησε τον τρόπο με τον οποίο "'ήρθε" η ήττα για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Άνκαρα.

Ο τεχνικός του "Δικεφάλου", δήλωσε:

"Συγχαρητήρια στην Ανκαρα που πίστεψε στη νίκη. Της δώσαμε το δικαίωμα και κέρδισε. Είναι μια νέα ομάδα η δική μας, το είχα πει. Θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα και θέλει χρόνο. Η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν δικαιολογεί τον τρόπο που χάσαμε. Μας πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ από τα οποία ήρθαν καλάθια. Σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας γιατί ο χρόνος μας πιέζει".

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, είπε: "Είναι δύσκολο βράδυ για εμάς. Για έναν αδικαιολόγητο λόγο δεν ήμασταν αποφασιστικοί επιθετικά και αμυντικά. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν, εμείς οι παίκτες καθαρά έχουμε την ευθύνη. Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά με αποφασιστικότητα και αυτό δεν το κάναμε σήμερα. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή'.

"Παίξαμε διαφορετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο τεχνικός της Άνκαρα, Ερκουμεντ Σάντερ είπε: "Μετά από 20 χρόνια συμμετέχουμε σε ευρωπαικές διοργανώσεις. Κάθε μέρε βήμα βήμα προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ άσχημα, στο δεύτερο παίξαμε μια διαφορετική άμυνα. Ισως ο ΠΑΟΚ να είχε μια... ησυχία με το σκορ που ήταν το πρώτο ημίχρονο, μετά είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, έχουμε μπροστά σημαντικά ματς και στον ΠΑΟΚ εύχομαι επιτυχίες".

Ο Αλί Μπερέτ Καβακίογλου, τόνισε: "Ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς γιατί είχαμε δύο ήττες. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα αλλά μετά κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Είναι σημαντικό που νικήσαμε μέσα στην Ελλάδα και σε μια τέτοια ατμόσφαιρα".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ