EUROCUP

Κατσικάρης: "Η πόλη του Μπιλμπάο ζει για αυτόν τον τελικό"

Κατσικάρης: "Η πόλη του Μπιλμπάο ζει για αυτόν τον τελικό"
INTIME SPORTS

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την δεύτερη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, αλλά και τον τελικό του Eurocup.

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Φώτης Κατσικάρης αναφέρθηκε στο δεύτερο ματς των πλέι οφ του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα, αλλά και στον τελικό του Eurocup, όπου οι Βάσκοι αντιμετωπίζουν τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8":

" Η ομάδα είναι έτοιμη, οι παίκτες έχουν μεγάλη επιθυμία και ανυπομονησία για αυτό τον τελικό. Η πόλη του Μπιλμπάο ζει για αυτόν τον τελικό, περισσότεροι από 2000 οπαδοί μας θα βρεθούν στο γήπεδο της Σαρλερουά. Στόχος μας στο παιχνίδι να τους περιορίσουμε και να μην τους αφήσουμε να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Υπάρχει ετοιμότητα και μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα μας", δήλωσε αρχικά ο Κατσικάρης και συμπλήρωσε για τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα:

" Όλα ήρθαν φυσιολογικά στα πρώτα παιχνίδια της σειράς. Πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι σημαντικά, όμως όλες είναι μεγάλες ομάδες και τα δεύτερα παιχνίδια ίσως κρύβουν εκπλήξεις. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι η ανίκητη ομάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα στο παιχνίδι της. Γιασικεβίτσιους και Ναβάρο είναι μεγάλες προσωπικότητες αλλά οι τραυματισμοί και τα χρόνια βαραίνουν.

Ο Παναθηναϊκός μέσα από την ήττα της Τρίτης θα είναι πιο υποψιασμένος. Πρέπει να το πιστέψει και να παίξει με βάση το καλό του πλάνο στην άμυνα όπου πρέπει να είναι συνεπής, αλλά και τα ριμπάουντ. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω πως μπορεί να χτίσει απόψε τις προϋποθέσεις να σπάσει την έδρα της Μπάρτσα".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ