EUROCUP

Καλάθης: "Δεν ζητούσα κάτι παραπάνω!"

Καλάθης: "Δεν ζητούσα κάτι παραπάνω!"

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν κατέκτησε το φετινό Eurocup και ο Νικ Καλάθης μίλησε για την κατάκτηση της κούπας, παραδέχτηκε ότι μόνο γι' αυτό το λόγο είπε το "ναι" στη ρωσική ομάδα κι αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά όλων

Δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του ο Νικ Καλάθης από την επίτευξη του στόχου! Δεν ήταν μόνο η κατάκτηση του Eurocup από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν αλλά κυρίως το γεγονός ότι την ερχόμενη σεζόν οι Ρώσοι θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στην Ευρωλίγκα.

Στις δηλώσεις του, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ τόνισε πως γι' αυτή την κούπα είχε επιλέξει τη Λοκομοτίβ το περασμένο καλοκαίρι, καθώς στόχος του ήταν να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν.

"Αισθάνομαι υπέροχα. Γι' αυτό το λόγο ήρθα σε αυτή την ομάδα, για να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Η ομάδα επένδυσε πολλά σε αυτή τη διοργάνωση και ό,τι κέρδισε το άξιζε. Είναι απίστευτο να κερδίζεις μία κούπα. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τι νιώθω", σχολίασε ο Νικ Καλάθης και συνέχισε:

"Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Η σκληρή δουλειά που κάναμε, είχε αποτέλεσμα. Αυτό είναι τόσο ξεχωριστό. Πιστεύω ότι η σκληρότητα μας ήταν το κλειδί για τη νίκη στον τελικό. Από το ξεκίνημα κιόλας ήμασταν πολύ σκληροί".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ