EUROCUP

Για το 3/3 ο Πανιώνιος

Για το 3/3 ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος θα ασχοληθεί την Τετάρτη (30/10) με την τρίτη αγωνιστική του Eurocup, στο πλαίσιο της οποίας φιλοξενεί στο ελληνικό (21.00), τη λιθουανική Νεπτούνας.

Αυτό που θέλει ο Πανιώνιος, από το αυριανό (30/10) παιχνίδι με τη λιθουανική Νεπτούνας, για την τρίτη αγωνιστική του Εurocup, είναι να συνεχίσει να περπατά στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενημέρωσε ότι "έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ αθλητική, γρήγορη και με πολύ ενέργεια στο παιχνίδι της ομάδα, η οποία παίζει σε υψηλές ταχύτητες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε σε αυτές τις ταχύτητες και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Να λειτουργήσουμε, επίσης, ομαδικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου", για να καταλήξει στο "είναι σημαντικό παιχνίδι για μας. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους την νίκη μετά τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών".

Ο Βασίλης Σίμτσακ είπε ότι "είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την Ευρώπη. Προερχόμαστε από κακή εμφάνιση στην Δράμα και στόχος μας είναι να μάθουμε από τα λάθη μας. Η Νεπτούνας παίζει σε γρήγορο ρυθμό, που διαφέρει από εκείνον των ελληνικών ομάδων".

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνουν οι "κυανέρυθροι" είναι "να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ της συνάντησης και να μην έχουμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας, θα πετύχουμε την τρίτη νίκη μας στο Eurocup. Περιμένουμε τον κόσμο μας στον Ελληνικό για να μας δώσει ώθηση στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στην Ευρώπη».

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ