EUROBASKET

Χωρίς Ντατόμε θα συνεχίσει η Ιταλία

Χωρίς Ντατόμε θα συνεχίσει η Ιταλία

Ο Λουίτζι Ντατόμε δεν θα ενισχύσει την Ιταλία στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Τουλάχιστον όχι μέσα στο επόμενο έτος...

Άλλος ένας παίκτης της EuroLeague προανήγγειλε ότι δεν θα συμμετάσχει στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα αρχίσει τον προσεχή Νοέμβριο. Ο λόγος για τον Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος ανακοίνωσε στα ιταλικά Μ.Μ.Ε. ότι σκοπεύει να ξεκουραστεί το καλοκαίρι του 2018 και θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες της Εθνικής Ιταλίας τόσο τον Ιούνιο, όσο και τον Σεπτέμβριο.

" Είμαι υπερήφανος για την πορεία μας σε αυτό το Eurobasket. Θα αποχαιρετήσω τους συμπαίκτες μου επειδή το επόμενο καλοκαίρι σκοπεύω να ξεκουραστώ. Έπειτα από 17 συνεχόμενα χρόνια με τις εθνικές ομάδες (σ.σ. σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα) νομίζω ότι το αξίζω" δήλωσε ο αρχηγός της ιταλικής εθνικής ομάδας, που θα κλείσει τα 30 του χρόνια τον ερχόμενο Νοέμβριο. Η Ιταλία δεν θα υπολογίζει φυσικά τον Ντατόμε ούτε στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και του Φεβρουαρίου λόγω της EuroLeague.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ