EUROBASKET

Βαλαντσιούνας: "Να παλέψουμε μέχρι τέλους"

Βαλαντσιούνας: "Να παλέψουμε μέχρι τέλους"

Έτοιμος για μάχη μέχρι… τέλους στην αποψινή (21:30) αναμέτρηση με την Ελλάδα είναι ο σέντερ της Λιθουανίας, Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος "έπλεξε" το εγκώμιο της Εθνικής ομάδας.

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας δηλώνει έτοιμος για τον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά εκείνος και συμπαίκτες πρέπει να δώσουν τα πάντα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurobasket 2017.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο σέντερ των Τορόντο Ράπτορς είπε για την Εθνική ομάδα: " η Ελλάδα είναι καλή ομάδα, καθώς έχει τα πάντα. Οι παίκτες της είναι καλοί στην διείσδυση και στο σουτ, οπότε για εμάς δε θα είναι εύκολος αγώνας. Πρέπει να παλέψουμε μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε. Γι’ αυτό κάνουμε ειδικές προπονήσεις. Ακριβώς για ομάδες σαν αυτή".

Σε ερώτηση για το πώς του φαίνεται που δεν θα αντιμετωπίσει τον… Αντετοκούνμπο, εκείνος αρχικά είπε αστειευόμενος " θα παίξω τον αδερφό του" και όταν έγινε η διευκρίνιση πως ο λόγος γινόταν για την απουσία του Γιάννη τότε ο Γιόνας Βαλαντσιούνας τόνισε: " είναι εξαιρετικός παίκτης και προσθέτει ωραία στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του".

Τέλος ο πρώτος σκόρερ (μ.ο.16,4 πόντους) και ο πρώτος ριμπάουντερ (μ.ο. 11,4 ριμπάουντ) των Λιθουανών υποστήριξε για τον αγώνα με την Εθνική: " κάθε ομάδα είναι δυνατή, ειδικά αυτές οι δεκαέξι που έχουν φτάσει μέχρι εδώ στη διοργάνωση και μπορούν να πετύχουν πολλά. Δε μπορείς να διαλέγεις αντίπαλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Ελλάδα και να παλέψουμε μέχρι τέλους".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ