EUROBASKET

Τέιλορ: "Παίζει ο Σλότερ με την Ελλάδα"

Τέιλορ: "Παίζει ο Σλότερ με την Ελλάδα"

Ο προπονητής της Πολωνίας, Μάικ Τέιλορ, δήλωσε στο Sport24.gr ότι ο Έι Τζέι Σλότερ θα αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Ελλάδα, καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, καθώς προτιμήθηκε στον αγώνα με τη Γαλλία, να ξεκουραστεί ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Εθνική.

Ο Έι Τζέι Σλότερ είναι πανέτοιμος για τον αυριανό… τελικό των Πολωνών απέναντι στην Ελλάδα, όπως υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "κόκκινων", Μάικ Τέιλορ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική μας ομάδα και τους παίκτες της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Αμερικανός ομοσπονδιακός τεχνικός των Πολωνών, είπε αναφορικά με την ετοιμότητα του 30χρονου γκαρντ: " Ο Σλότερ έπρεπε να παλέψει για εμάς απέναντι στη Φινλανδία. Έτσι λοιπόν στον σημερινό αγώνα απέναντι στη Γαλλία, θέλαμε να πάρουμε τα μέτρα μας, να τον προφυλάξουμε, ώστε στην αναμέτρηση απέναντι στην Ελλάδα, να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται. Αυτή ήταν η απόφαση που πήρα σε συνεννόηση με τους συνεργάτες μου".

Όταν ο Μάικ Τέιλορ κλήθηκε να σχολιάσει την αυριανή αντίπαλο της Πολωνίας, Ελλάδα είχε μόνο καλά λόγια να πει. Τόσο για την ποιότητα της Εθνικής, όσο και όταν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους παίκτες, που έχουν κερδίσει τον σεβασμό του, όπως είπε.

Πιο συγκεκριμένα ο 45χρονος τεχνικός δήλωσε για την Εθνική μας ομάδα: " Η Ελλάδα είναι άριστη ομάδα. Έχει παίκτες υψηλού επιπέδου. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Πρίντεζη, Μπουρούση, Σλούκα και Παππά. Όμως είναι εξαιρετικό όλο το ρόστερ της Ελλάδας. Είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία μπορώ να πω ότι βρίσκεται στο επίπεδο της Γαλλίας. Η Ελλάδα όπως και να της πάει το παιχνίδι ξέρει πώς να το γυρίσει και να νικήσει στο τέλος. Η αναμέτρηση αυτή είναι μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση αύριο και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Ξεκάθαρα ο νικητής τα παίρνει όλα σε αυτό τον αγώνα".

Τέλος ο Μάικ Τέιλορ είπε για την ήττα της ομάδας του από τη Γαλλία: " Είναι μία σκληρή ήττα για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και ειδικά όταν αυτό έγινε χωρίς τον Έι Τζέι Σλότερ, έναν παίκτη που μας δίνει δυναμική, όταν έρχεται από τον πάγκο. Είμαι ευχαριστημένος από τρόπο που εκτελέσαμε τα αμυντικά και επιθετικά μας πλάνα. Οι αγώνες όμως διαρκούν σαράντα λεπτά. Θα πρέπει να "μεγαλώσουμε" ως ομάδα και πιστεύω είμαστε στο σωστό δρόμο γι’ αυτό".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ