EUROBASKET

Συνεχίζει στη Λιθουανία ο Αντομάιτις

Συνεχίζει στη Λιθουανία ο Αντομάιτις

Ο Άρβιντας Σαμπόνις δείχνει την εμπιστοσύνη του στον Νταΐνιους Αντομάιτις, αποφασίζοντας την παραμονή του στον πάγκο της Λιθουανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρά τον γρήγορο αποκλεισμό από το Eurobasket και το... στραπάτσο από την Ελλάδα στους "16", η ομοσπονδία της Λιθουανίας δεν ήρε την εμπιστοσύνη της στον Νταΐνιους Αντομάιτις. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το 15min.lt, ο Άρβιντας Σαμπόνις στηρίζει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, διατηρώντας τον στη θέση του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με ορίζοντα διετίας και την τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

" Ο απολογισμός της πορείας θα γίνει αργότερα, αλλά είναι σαφές πως το έργο του Νταΐνιους Αντομάιτις θα αξιολογηθεί στο τέλος της τετραετίας, αφού υπάρχει ένας "κύκλος" μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, τι να συζητήσουμε για τον προπονητή; Μόνο αν αλλάξει ο ίδιος απόφαση, θα υπάρξει θέμα", εξήγησε στην ίδια ιστοσελίδα ο Γενικός Γραμματέας της LKF, Μιντάουγκας Σπόκας.

Κάπως έτσι, φαίνεται να κλείνει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα για τη Λιθουανία, η οποία επίσης ανασυντάσσεται μετά την αποτυχημένη παρουσία της στο Eurobasket, μετά από δύο σερί ασημένια μετάλλια (το 2013 και το 2015).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ