EUROBASKET

Σκαριόλο: "Κίνητρο για τη Λιθουανία"

Σκαριόλο: "Κίνητρο για τη Λιθουανία"

Κατά την επίσημη παρουσίαση της φανέλας της Εθνικής Ισπανίας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο ο οποίος έκανε την εμφάνισή του μέσα από ένα κουτί, μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας του!

Ο Ιταλός προπονητής κλήθηκε να θυμηθεί την μεγάλη επιτυχία της Ισπανίας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας...

"Είναι μία πολύ ωραία ανάμνηση. Μία επιτυχία που μας δίνει κίνητρο για τη Λιθουανία. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με την Εθνική και συνεχίζουμε να παίζουμε πολύ όμορφα. Αν πηγαίνεις σε ένα τουρνουά με αυτή την ανάμνηση είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσεις τις φιλοδοξίες σου", υπογράμμισε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Στην παρουσίαση βρέθηκε και ένας μάγος ο οποίος κάνοντας επίδειξη έβγαλε τον Ιταλό κόουτς μέσα από ένα κουτί, παίρνοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Από την πλευρά του, ο Πάου Γκασόλ σχολίασε: "Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να ξαναπάρουμε τον τίτλο, όμως κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και με δουλειά από όλους θα πάμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος επισήμανε: "Το δύσκολο είναι να επαναλάβουμε την επιτυχία της Πολωνίας και γι' αυτό οφείλουμε να συνεχίσουμε δουλεύοντας σκληρά όλο το επόμενο διάστημα μέχρι την έναρξη του Ευρωμπάσκετ. Η αποστολή μας θα είναι πολύ δύσκολη εξαιτίας του ότι ο αριθμός των Εθνικών ομάδων είναι πολύ μεγάλος και του ότι όλες θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν ένα ολυμπιακό εισιτήριο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ