EUROBASKET

Πιανιτζάνι: "Μεγάλη δύναμη η Ελλάδα"

Πιανιτζάνι: "Μεγάλη δύναμη η Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Ευρωμπάσκετ ο προπονητής της Ιταλίας Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, προπονητής της εθνική Ιταλίας, χαρακτήρισε δύσκολη την κλήρωση του Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στην Σλοβενία από τις 4 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2013.

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει στον πρώτο όμιλο της Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Φινλανδία και Σουηδία. Ο Πιανιτζάνι χαρακτήρισε μεγάλη δύναμη την Ελλάδα.

" Από τα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας ήρθαν στο δρόμο μας δύο μεγάλες δυνάμεις, όπως η Ρωσία και η Ελλάδα. Η παρουσία της Φινλανδία και της Τουρκίας έκαναν το γκρουπ ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα είναι δύσκολη.

Απέχουμε δέκα μήνες από τη διοργάνωση και αυτό που προέχει για μας είναι να πάμε στο Κόπερ με το καλύτερο δυνατό ρόστερ, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και με τη σωστή νοοτροπία για να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες".

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας, Ντίνο Μενεγκίν, ανέφερε με τη σειρά του: "Κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο. Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να τα καταφέρουμε, όμως οι παίκτες μας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και θα χρειαστεί να παίξουν με αποφασιστικότητα για να περάσουμε στη δεύτερη φάση".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ