EUROBASKET

Ούκιτς: "Κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά"

Ούκιτς: "Κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά"
INTIME SPORTS

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησε για την χαμένη ευκαιρία να κατακτήσει η Κροατία ένα μετάλλιο μετά από 18 ολόκληρα χρόνια και δήλωσε κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά

Η Κροατία έκανε τη δική της υπέρβαση στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Βρέθηκε να διεκδικεί το χάλκινο μετάλλιο, αλλά το έχασε από μία καλύτερη Ισπανία.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η πικρία έμεινε για τους Κροάτες που έφτασαν μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν.

''Με βάση αυτό το αποτέλεσμα μπορούμε να... χτίσουμε για το μέλλον. Είναι καλό για τους νεαρούς παίκτες ν' αποκτήσουν νοοτροπία νικητή και είναι υπέροχο ότι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε θέση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", σχολίασε ο άσος του Παναθηναϊκού στην κροατική ιστοσελίδα "hrsport.net" και συνέχισε:

"Δεν γνωρίζω αν θα είμαι εκεί, είναι νωρίς για να προβλέψω κάτι τέτοιο. Αυτή την στιγμή αισθάνομαι πολύ κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά. Τόσο όσο σε ολόκληρη την σεζόν''.

Αναφορικά στους Κροάτες που τους εμπιστεύτηκαν ξανά σχολίασε: ''Είναι πολύ όμορφο ότι καταφέραμε να κάνουμε τους Κροάτες να μας ξαναεμπιστευθούν. Μας βοήθησαν στους κρίσιμους αγώνες και τους ανήκει μερίδιο της επιτυχίας''.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ