EUROBASKET

Όλη η Σλοβενία στην Λιουμπλιάνα για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Όλη η Σλοβενία στην Λιουμπλιάνα για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο Γκόραν Ντράγκιτς και η παρέα του έφτασαν στην πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, όπου τους περίμεναν χιλιάδες άνθρωποι για να τους αποθεώσουν για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Eurobasket, παρά την καταρρακτώδη βροχή!

Μέρα γιορτής η σημερινή (18/9) για όλη την Σλοβενία! Οι πρωταθλητές Ευρώπης επέστρεψαν θριαμβευτές στην χώρα τους από την Κωνσταντινούπολη στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 στην Ελλάδα), γνωρίζοντας την αποθέωση!

Η αποστολή των Σλοβένων δέχθηκε υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους, αφού παραπλεύρως του αεροπλάνου που μετέφερε τον Ντράγκιτς και την παρέα του βρέθηκαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής, τα οποία και το κατέβρεξαν, κάνοντας την αψίδα του θριάμβου! Ακολούθως βγήκε πρώτος από το αεροπλάνο ο Γκόραν Ντράγκιτς παρέα με το τρόπαιο, μέσα σε αποθέωση.

Αυτό βέβαια ήταν μόνο η αρχή για τους Σλοβένους, που είχαν στήσει ένα ξέφρενο πάρτι στους δρόμους της πρωτεύουσας της χώρας, Λιουμπλιάνα, αρκετές ώρες νωρίτερα. Όπως ανακοινώθηκε, η μετακίνηση μέσω τρένων από όλη την χώρα ήταν δωρεάν για σήμερα (!), ενώ το ίδιο ίσχυε και για τη μετακίνηση μέσω λεωφορείων, προκειμένου να μπορέσουν όσοι περισσότεροι μπορούν να βρεθούν στην πόλη για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές!

Όλη η Σλοβενία στην Λιουμπλιάνα για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Στην κεντρική πλατεία της Λιουμπλιάνας μάλιστα υπήρχε από τις 18:00 (τοπική ώρα) συναυλία, με τον κόσμο να μην πτοείται από την καταρρακτώδη βροχή και να περιμένει τους θριαμβευτές! Υπολογίζεται, δε, ότι στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας βρέθηκαν πάνω από 25.000 άνθρωποι.

Απολαύστε VIDEOS και φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι που έχουν στήσει στην Λιουμπλιάνα οι Σλοβένοι:









TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ