EUROBASKET

Ο Ενέ ρισκάρει με Καντέρ

Ο Ενέ ρισκάρει με Καντέρ

Ο Ορχάν Ενέ πήρε μεγάλο ρίσκο καλώντας στην ομάδα τον Ενές Καντέρ. Γιατί "ρισκάρει" με τον σέντερ των Τζαζ.

Ο Ενέ έχει παραδεχθεί κατά το παρελθόν ότι η κλήση του Καντέρ στην προεπιλογή της Εθνικής Τουρκίας αποτελεί ρίσκο αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε, τονίζει ότι μάλλον έπραξε σωστά, καθώς ακόμα και ο ίδιος έχει εντυπωσιαστεί με την ταχύτατη προσαρμογή του 19χρονου σέντερ στην ομάδα!

Για την ακρίβεια ο Τούρκος σέντερ δεν έπαιξε ολόκληρη την περσινή σεζόν,καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί επαγγελματικά στην Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί προσωρινά στο NCAA.

Ο Τούρκος τεχνικός, Ορχάν Ενέ δήλωσε για τον Καντέρ: " Αποτελεί ήδη μέλος της ομάδας, είτε εντός γηπέδου είτε εκτός έχει γίνει μέλος της ομάδας πολύ γρήγορα, το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μας απασχολεί έντονα, αλλά έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα".

Έπειτα αναφέρθηκε στην υπόλοιπη ομάδα της Τουρκίας και τον τραυματισμό του Κέρεμ Γκονλούμ: " Δουλεύουμε πολύ και έχουμε πάρει την προετοιμασία πολύ σοβαρά, είναι ένα από το πιο σημαντικά κομμμάτια της προετοιμασίας και οι παίκτες δουλεύουν πάνω στον τομέα της αντοχής. Πάντως ο Γκονλούμ θα χρειαστεί εγχείρηση λόγω του τραυματισμού του και αυτό μας έχει αναστατώσει".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ