EUROBASKET

"Νίκη με τη Γεωργία!"

"Νίκη με τη Γεωργία!"
Κόντρα στον Γιάκα Λάκοβιτς ο Βασίλης Ξανθόπουλος οργανώνει το ματς της Εθνικής INTIME SPORTS

Ξανθόπουλος και Παπανικολάου έδωσαν το σύνθημα για νίκη στο τελευταίο ματς της β' φάσης του Ευρωμπάσκετ, πριν η Εθνική στρέψει την προσοχή της στα προημιτελικά. Διαβάστε τις είπαν

Μπορεί η Εθνική να βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ ωστόσο οι διεθνείς θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους κόντρα στην Γεωργία στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Μετά την κακή εμφάνιση κυρίως στο δ' δεκάλεπτο του αγώνα με τη Ρωσία, η Εθνική θέλει να επιστρέψει στις νίκες, προκειμένου να πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία στον νοκ άουτ παιχνίδι των προημιτελικών.

"Θέλουμε τη νίκη απέναντι στη Γεωργία για να επιστρέψουμε στις νίκες, γιατί είχαμε μία κακή παρένθεση απέναντι στη Ρωσία", σχολίασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος και εξήγησε:

"Ο προημιτελικός θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είναι πετυχημένη, αν εξαιρέσουμε δύο ματς και ιδιαίτερα αυτό με τα Σκόπια. Όμως δεν σταματάμε εδώ, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στον όμιλο και δύο νοκ άουτ ματς στη συνέχεια".

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου υπογράμμισε: "Μπορεί το ματς με τη Γεωργία να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά θέλουμε τη νίκη. Χθες κάναμε ένα κακό παιχνίδι και θέλουμε να παρουσιάσουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Δεν κοιτάζουμε ακόμη τον προημιτελικό, που θα είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολο παιχνίδι".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ