EUROBASKET

Νατουραλιζέ Τούρκος ο Ντίξον

Νατουραλιζέ Τούρκος ο Ντίξον

Ο Εμίρ Πρέλντζιτς ενημέρωσε πως φέτος δεν θα παίξει με την εθνική Τουρκίας, με τους γείτονες να απευθύνουν σχετική πρόταση στον Γκάουντλακ και τελικά να δίνουν τη θέση στον Μπόμπι Ντίξον.

Ο νέος πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χαρούν Ερντενάι, αποκάλυψε ότι οι γείτονες αναζήτησαν έναν νέο νατουραλιζέ, για το προσεχές Eurobasket, μετά την ειδοποίηση του Εμίρ Πρέλντζιτς πως αυτό το καλοκαίρι θα απέχει των εθνικών υποχρεώσεων.

Στην ίδια δήλωση, ο Ερντενάι εξήγησε πως " αναζητήσαμε έναν παίκτη που παίζει στην Τουρκία. Δώσαμε κάποια ονόματα στον Εργκίν Αταμάν και εκείνος επρόκειτο να αποφασίσει. Η πρώτη επιλογή πάντως, θα έλεγα πως είναι ο Άντριου Γκάουντλακ". Μόνο που ο Αμερικανός γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ευχαρίστησε, αλλά δεν δέχθηκε, διότι όπως τους είπε η σεζόν με την ομάδα του ήταν απαιτητική και θέλει να ξεκουραστεί. Έτσι, έγινε το Νο1 στη λίστα ο Μπόμπι Ντίξον, της Καρσίγιακα (βρίσκεται εκεί από το 2012), ο οποίος έχει φέτος 16.8π., 3.8 ριμπ., 4.5 ασίστ σε 33' συμμετοχής, ανά αγώνα στην TBL. Ο ίδιος είπε πως για οικογενειακούς λόγους θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Τουρκίας.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ