EUROBASKET

Μαρκ Γκασόλ: "Να σταματήσουμε τον Σρέντερ"

Μαρκ Γκασόλ: "Να σταματήσουμε τον Σρέντερ"

Από απόψε θα ξεκινήσουν οι Ισπανοί να κάνουν τα πλάνα τους ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία, για τους "8" του Eurobasket 2017 και όπως τόνισε ο Μαρκ Γκασόλ στο Sport24.gr, εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να σταματήσουν τον Ντένις Σρέντερ.

Ο Μαρκ Γκασόλ αφήνει πίσω του από απόψε κιόλας τη νίκη επί της Τουρκίας και πλέον ξεκινάει την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Γερμανία και θέτει ως πρώτο στόχο της ομάδας του την αναχαίτιση του Ντένις Σρέντερ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε αρχικά για το πώς η Ισπανία πήρε την πρόκριση στους "8" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος: " Οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν μέσα στον αγώνα τον ρυθμό που πήραν από τον κόσμο. Ήταν "επιθετικοί" ακριβώς όπως τους περιμέναμε. Όμως εμείς σίγουρα κάναμε τη δουλειά μας και καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Βγάλαμε ωραία συστήματα και παίξαμε εξαιρετική άμυνα ειδικά στο τέλος".

Για την αναμέτρηση με τη Γερμανία ο 32χρονος σέντερ είπε: " Από απόψε ξεκινάμε να κάνουμε τα πλάνα μας για τον αγώνα με τη Γερμανία. Πρώτα θα ηρεμήσουμε και στη συνέχεια θα ετοιμαστούμε". Ο Ισπανός σέντερ των Μέμφις Γκρίζλις μίλησε για τον γκαρντ των Γερμανών, Ντένις Σρέντερ, τον οποίο γνωρίζει από το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα ο Μαρκ Γκασόλ δήλωσε: " Πρέπει να τον σταματήσουμε σαν ομάδα. Όπως κάνεις σε όλους τους σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να παίζεις επιθετική άμυνα. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να σταματήσεις αυτούς τους παίκτες, πρέπει να παλεύεις σαράντα λεπτά".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ