EUROBASKET

Ίβκοβιτς: "Ανεβάζει το επίπεδο ο Νοβίτσκι"

Ίβκοβιτς: "Ανεβάζει το επίπεδο ο Νοβίτσκι"
INTIME SPORTS

Πρόκληση για όλους θα είναι το μαρκάρισμα του Ντιρκ Νοβίτσκι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τι θεωρεί ότι λείπει από την Εθνική Σερβίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και της Εθνικής Σερβίας παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και αναφέρθηκε στην ενισχυμένη Γερμανία την οποία θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στην α' φάση της διοργάνωσης.

"Η απόφαση του να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο", τόνισε ο Σέρβος προπονητής ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής Γερμανίας στη συνέχεια:

"Δεν είναι μόνο ο Νοβίτσκι. Ο Κρις Κέιμαν θα παίξει για τη Γερμανία και είναι επίσης ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πολλές ομάδες έχουν αφυπνιστεί λόγω της ενίσχυσης της Γερμανίας.

Και γι' αυτό είναι αλήθεια το γεγονός ότι το φετινό Ευρωμπάσκετ αναμένεται να είναι από τα πλέον δυνατά καθώς πολλές ομάδες θα παραταχθούν με όλα τους τα αστέρια. Όταν παίζει στη διοργάνωση ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών του ΝΒΑ, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας".

Αναφερόμενος στην δουλειά που έκανε η Εθνική Σερβίας στη Γερμανία, ο "Ντούντα" τόνισε: "Δουλέψαμε για δύο εβδομάδες στην φυσική κατάσταση στη Γερμανία και τώρα επιστρέψαμε πίσω στη Σερβία. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά στην ταχύτητα, αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να βρούμε γρήγορα χημεία προκειμένου να χτίσουμε στις σωστές βάσεις".

Σχετικά με τον τραυματισμό του Μάρκο Τσακάρεβιτς, ο Σέρβος τεχνικός επισήμανε: "Υπάρχει προβληματισμός για τον Τσακάρεβιτς. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα, αλλά ο τραυματισμός του στο πόδι του προκάλεσε συνεχείς πόνους το τελευταίο διάστημα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μαζί μας έστω στη β' φάση της διοργάνωσης, αλλά θα περιμένουμε τους γιατρούς για να μας πουν αν θα προλάβει ή όχι".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ