EUROBASKET

Δεν ρισκάρει ο Χάκετ

Δεν ρισκάρει ο Χάκετ

Ο Ντάνιελ Χάκετ έθεσε εαυτόν εκτός Ευρωμπάσκετ, καθώς ενημέρωσε τους Ιταλούς ότι δεν ρισκάρει. Γυναίκα πρόεδρος στην ρωσική ομοσπονδία. Διαβάστε αναλυτικά...

Ο Ντάνιελ Χάκετ δεν θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας, όπως ενημέρωσε την ομοσπονδία της Ιταλίας.

Δεν ήταν ότι δεν ήθελε. Hταν πως δεν είχε άλλη επιλογή. Γιατί το πρόβλημα που απέκτησε ο Ντάνιελ Χάκετ στον αχίλλειο, ήθελε το χρόνο του για να επουλωθεί πλήρως και να μην επανεμφανιστεί.

Πράγμα που σήμαινε ότι θα έχανε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας των Ιταλών και ενδεχομένως πάλι, να μην προλάβαινε να είναι έτοιμος στο Ευρωμπάσκετ.

Προκειμένου να μην φτάσει εκεί το θέμα, ο νατουραλιζέ των γειτόνων ειδοποίησε χθες (1/07) πως... δεν θα μπορέσει να τους ενισχύσει στη Σλοβενία. Τώρα που σας μεταφέραμε τα επίσημα, πάμε και σε αυτά που έγιναν. Ο Χάκετ είχε αποχωρήσει από την πρώτη μέρα των προπονήσεων και ενώ τον περίμεναν προχθές οι Ιταλοί, εκείνος δεν εμφανίστηκε.

Ενημέρωσε ότι ήθελε να ταξιδέψει τη Δευτέρα στη Φινλανδία, για να δει ειδικό ορθοπεδικό και αναλόγως του τι θα άκουγε, θα έπραττε. Οι "ατζούρι" δεν ήταν και πολύ δεκτικοί (πολύ περισσότερο μετά το non show της Πέμπτης) και κάπως έτσι ο Χάκετ τους είπε χθες το «αντίο», με τον Τράβις Ντίνερ να μένει ο νατουραλιζέ της παρέας.

Γυναίκα πρόεδρος στη Ρωσία

Η ρωσική ομοσπονδία μπάσκετ τελείωσε με τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου (η θέση είχε μείνει κενή, μετά την παραίτηση του Αλεξάντερ Κρασνένκοβ - που είχε ως συνέπεια το αντίο του Κατσικάρη και τεσσάρων παικτών) και έκανε την έκπληξη, επιλέγοντας μια γυναίκα. Την Ιουλία Ανικεέβα.

Η αντιπρόεδρος της VTB United League και πρόεδρος της ένωσης σχολικού μπάσκετ νίκησε τη Σβετλάνα Αμπροσίμοβα, την οποία στήριζε η ομοσπονδία της Μόσχας και ο Αντρέι Βατούτιν (με ψήφους 97 vs. 63 -ενώ δύο πήρε ο Σεργκέι Πτάσνι).

Η πρώτη κίνηση που έκανε η πρόεδρος ήταν να βάλει στο ΔΣ 19 μέλη και να αφήσει εκτός τον Βατούτιν, που δήλωσε " δεν ήμουν καν στην αίθουσα, για τη ψηφοφορία. Ισως γιατί δεν τη στήριζα; Αυτό που έχω να πω ήταν ότι όλα έγιναν κατά τραγικό τρόπο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ