EUROBASKET

Δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ ο Βέσελι: "Είμαι εξουθενωμένος"

Δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ ο Βέσελι: "Είμαι εξουθενωμένος"

Ο Γιαν Βέσελι δήλωσε πνευματικά και σωματικά εξουθενωμένος, ανακοινώνοντας πως δεν θα αγωνιστεί στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ με την Τσεχία. "Ζητάω συγνώμη", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η Τσεχία στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ θα αντιμετωπίζει στην Ρουμανία, τόσο την τοπική χώρα, όσο και την κάτοχο του τροπαίου Ισπανία, συν τις Κροατία, Μαυροβούνιο και Ουγγαρία, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όλα αυτά, όμως, θα επιχειρήσει να τα καταφέρει δίχως τον Γιαν Βέσελι! Ο 27χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Φενέρμπαχτσε, ανακοίνωσε την απόφαση του να μείνει εκτός εθνικής Τσεχίας, τονίζοντας με γραπτή του δήλωση πως αισθάνεται εξουθενωμένος τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά, ζητώντας παράλληλα συγνώμη.

Ο Τσέχος σέντερ, συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Ζητάω ‘συγγνώμη’, αλλά δε θα μπορέσω να συμμετάσχω στο EuroBasket φέτος. Είχαμε μία μεγάλη κι απαιτητική όσο κι επιτυχημένη χρονιά με τη Φενέρμπαχτσε κι είμαι σωματικά και πνευματικά εξουθενωμένος. Στο τέλος Ιουλίου παντρεύτηκα κιόλας, κάτι πολύ σημαντικό για εμένα, κι αισθάνομαι πως δε μπορώ μέσα σε δύο εβδομάδες να προετοιμαστώ για ένα τόσο σημαντικό σημαντικό τουρνουά. Υπάρχει το ρίσκο του τραυματισμού και δε θέλω να ριψοκινδυνέψω κάτι ενόψει νέας χρονιάς. Δεν μου είναι εύκολο ν’ απέχω, αλλά δυστυχώς είναι η καλύτερη λύση. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα παιδιά κι εννοείται πως θα τους υποστηρίζω από μακριά”.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ