EUROBASKET

Αποχωρεί από τη Λετονία ο Μπαγκάτσκις

Αποχωρεί από τη Λετονία ο Μπαγκάτσκις

Η Λετονία είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, πλέον, όμως, αναζητά προπονητή, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Άιναρς Μπαγκάτσκις δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Στο Eurobasket 2017, η Λετονία έπαιξε για πολλούς το καλύτερο μπάσκετ. Η παρέα του Κρίσταπς Πορζίνγκις ήταν εντυπωσιακή κι όπως διαβάσατε, πρόκειται για την… ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ . Θα πρέπει, όμως, να βρει τον άνθρωπο που θα την καθοδηγήσει στο άμεσο μέλλον, καθώς ο Άιναρς Μπαγκάτσκις δεν θα συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Στη Λετονία δεν υπάρχει κάποιο παράπονο από τον Μπαγκάτσκις (σ.σ. εργάζεται εκεί από το 2010) και παρά τον αποκλεισμό από τη Σλοβενία θεωρούν επιτυχημένη την πορεία της ομάδας.

Μόνο που λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 χρειάζονται full time προπονητή κι ο 50χρονος τεχνικός δεν μπορεί να ανταποκριθεί, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση συλλόγου για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο πρώην head coach της Μακάμπι Τελ Αβίβ αυτή τη στιγμή δεν έχει ομάδα, αλλά αναμένεται να βρει σύντομα, γι’ αυτό δεν θα συνεχίσει στη Λετονία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ