ΜΠΑΣΚΕΤ

To status του Σχινά στο Facebook

To status του Σχινά στο Facebook
INTIME SPORTS

O Χρυσόστομος Σχινάς δεν είναι στους πέντε από τους οποίους θα προκύψει η διαιτητική τριάδα του πέμπτου Τελικού της Α1. Γι' αυτό και ευχήθηκε μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Η σεζόν του ολοκληρώθηκε. Οσα έγιναν τις τελευταίες μέρες ανάγκασαν την ΚΕΔ να μην τον συμπεριλάβει στην κληρωτίδα, από την οποία θα βγει το τρίο του αυριανού τελικού και ο Χρυσόστομος Σχινάς βρήκε την ευκαιρία να πάρει θέση για την... " παράνοια που υπάρχει γύρω μας" μέσω του προφίλ του στο Facebook.

" Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, σας εύχομαι καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό. Να θυμάστε ότι πάνω απ' όλα είναι η αξιοπρέπεια στον άνθρωπο. Στηρίξτε ο ένας τον άλλο και μη δίνετε σημασία στην παράνοια που υπάρχει γύρω μας. Οι Ελληνες διαιτητές είναι και θα είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη αποδεδειγμένα. Δεν υπάρχει κανένα άγχος για τίποτα πλέον. "Κι αν φτωχική τη βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε, η Ιθάκη σου έδωσε το ωραίο ταξίδι, χωρίς αυτή δε θα έβγαινες στο δρόμο". Καλό καλοκαίρι".

Υπενθυμίζουμε πως ο έμπειρος ρέφερι ήταν ένας εκ των τριών του τρίτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, αλλά και αυτός που στο τέλος της αναμέτρησης δέχθηκε φραστική επίθεση στην προσπάθειά του να αποχωρήσει από το παρκέ προς τα αποδυτήρια του γηπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ