ΜΠΑΣΚΕΤ

Τιμωρία σε Γιαννακόπουλο

Τιμωρία σε Γιαννακόπουλο
INTIME SPORTS

Με ποινή αποκλεισμού δύο μηνών από τα γήπεδα για όσα είπε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος αποφάσισε δίμηνο αποκλεισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα γήπεδα και πρόστιμο 5.000 για την συμπεριφορά του μετά τον αγώνα κόντρα στους "ερυθρόλευκους" στο ΣΕΦ.

Ο αθλητικός δικαστής διόρθωσε την αρχική του απόφαση που ανέφερε δίμηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους, ξεκαθαρίζοντας πως η ποινή ισχύει για τα γήπεδα.

Αναλυτικά, ό,τι αναφέρει:

1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για δυσφήμιση του αθλήματος από τον Πρόεδρο της, κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 4-2-2013 και

2) Επιβάλλεται στον Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, για δυσφήμιση του αθλήματος απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για 2 μήνες από την έκδοση και ανακοίνωση της παρούσας απόφασης, για τον ως άνω αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ