ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ελλάδα για το "LG AegeanBall Festival 2018" και τον Ντάνστον ο Ερτέλ

Στην Ελλάδα για το "LG AegeanBall Festival 2018" και τον Ντάνστον ο Ερτέλ

Ο Τομά Ερτέλ είναι στην Ελλάδα, θα δει τον Μπράιαντ Ντάνστον να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Άννα Καβάσιλα και θα δώσει το "παρών" στο "LG AegeanBall Festival 2018". (VIDEO)

Ο Τομά Ερτέλ θα συμμετάσχει στο "LG AegeanBall Festival 2018", καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης... απέσπασε την υπογραφή του. Ο Γάλλος γκαρντ της Μπαρτσελόνα από την Αθήνα όπου βρίσκεται για τον γάμο του Μπράιαντ Ντάνστον και της Άννας Καβάσιλα επιβεβαίωσε την παρουσία του στο τουρνουά στην Σύρο.

"Γεια σας παιδιά! Είμαι ο Τομά Ερτέλ l από την Μπαρτσελόνα. Είμαι εδώ στην Αθήνα, για να απολαύσω αυτή την πόλη και για να βρεθώ στον γάμο του Μπράιαντ Ντάνστον. Η Σύρος, όμως, είναι πολύ κοντά! Οπότε πως θα μπορούσα να μην υποστηρίξω το διάσημο LG AegeanBall Festival;! Γιώργο, σ’ έχω… Θα σας δω όλους εκεί!", είπε ο Τομά Ερτέλ.

Επίσης, η δράση στο "LG AegeanBall Festival 2018" συνεχίζεται, καθώς η δεύτερη ημέρα του τουρνουά περιέλαμβανε αγώνες, ξεχωριστά happenings και πολλές εκπλήξεις, ενώ πρώτη φορά φέτος έγιναν αγώνες τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ