ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαιρόπουλος: "Καμία πρόταση από Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό για Παπανικολάου"

Σφαιρόπουλος: "Καμία πρόταση από Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό για Παπανικολάου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος, ατζέντης του Κώστα Παπανικολάου, απάντησε σε ερώτηση για τη σπέκουλα που έχει αναπτυχθεί εσχάτως αναφορικά με ενδιαφέρον του Άρη για τον 25χρονο φόργουορντ, την ώρα που ξεκαθάρισε πως δεν τον έχουν "ενοχλήσει" οι δύο "αιώνιοι".

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της αποδέσμευσης του Κώστα Παπανικολάου από τους Denver Nuggets , δεν άργησαν να αναπτυχθούν τα πρώτα σενάρια επιστροφής του στην Ελλάδα. Όχι για τον Ολυμπιακό τον Παναθηναϊκό, αλλά... για τον Άρη. Την ομάδα στην οποία έκανε το "ξεπέταγμά" του πριν μετακομίσει στους "ερυθρόλευκους", με τους οποίους κατέκτησε δις την Euroleague (2012 & 2013).

Ο 25χρονος φόργουορντ θα περιμένει λίγες ακόμη ημέρες στις ΗΠΑ για να δει αν προκύψει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα, κάτι που αν δεν γίνει θα τον φέρει άμεσα στη χώρα μας. Ο ατζέντης του, Γιώργος Σφαιρόπουλος, μίλησε στον Arena fm για το τέλος της καριέρας του διεθνούς παίκτη στους "Σβώλους", αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον Άρη, τον οποίο " έχει στην καρδιά του", όπως επεσήμανε.

Διαβάστε το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Denver

Αρχικά βέβαια τόνισε πως " χτες δήλωσαν στο ΝΒΑ ότι κόβεται το συμβόλαιό του. Μας ενημέρωσαν πρώτα εμάς. Στο τελευταίο ματς, όπως και στα προηγούμενα ματς, στα 5 ματς που έπαιξε 5άδα είχε αντιπάλους τον Λεμπρόν, τον Ντουράν και τον Κόμπι και η παρουσία του ήταν άκρως αξιοπρεπής", για να προσθέσει: " Ο Κώστας ήθελε πολύ να παίξει ΝΒΑ. Αυτό το όνειρο είχε. Το έζησε και σήμερα πήραμε μια απόφαση να πάει εκεί που θα βρει τις καλύτερες συνθήκες. Να βρει αγωνιστικά χρόνο παιχνιδιού. Θέλει να παίζει. Θα τα βάλουμε όλα κάτω, τις οικονομικές συνθήκες και θα βρούμε το καλύτερο για τον Κώστα".

Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως " υπάρχουν δυο ομάδες ΝΒΑ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Μας λένε ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής, απλά αυτό μας έλεγαν και οι προηγούμενες ομάδες. Θα μπορούσε να πάει οπουδήποτε".

Όσο για το ενδιαφέρον από τον Άρη ή τους δύο "αιωνίους"; "Τον Άρη, τον έχει στην καρδιά του", τόνισε για να ξεκαθαρίσει πάντως πως " αν παρθεί απόφαση να γυρίσει θα είναι για ομάδα Ευρωλίγκας. Χωρίς συναισθηματισμούς. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τον Άρη, απλά διερευνητικά μίλησαν μαζί μου. Δεν έχουμε πρόταση ούτε από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ