ΜΠΑΣΚΕΤ

Ραζνάτοβιτς: "Την επόμενη εβδομάδα για Σπανούλη"

Ραζνάτοβιτς: "Την επόμενη εβδομάδα για Σπανούλη"
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη δήλωσε πως η συνάντηση του αρχηγού των ερυθρολεύκων με τον Ολυμπιακό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον πελάτη από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Κάιλ Χάινς μπορεί να επέλεξε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο υπάρχει το θέμα της ανανέωσης του Βασίλη Σπανούλη που απασχολεί πλέον τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης θα μιλήσει με τους αδερφούς Αγγελόπουλους από τη νέα εβδομάδα σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

"Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του, ο Βασίλης Σπανούλης θα συναντηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τους προέδρους του Ολυμπιακού προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του. Το ραντεβού θα είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα, όμως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλές και δεν υπήρξε πρόβλημα που καθυστέρησε.

Υπάρχει πάντως πολύ σοβαρό ενδιαφέρον κι από άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης", υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Βασίλη Σπανούλη με δηλώσεις του στο "Channel SOS".

Όπως γίνεται αντιληπτό ο "V-Span" θα μιλήσει απευθείας με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Ραζνάτοβιτς να τονίζει μεν τις καλές σχέσεις του διεθνή κόμπο γκαρντ με τους Αγγελόπουλους αλλά να μην... ξεχνά το "πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ