ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεσβευτής της Σύρου ο Πρίντεζης

Πρεσβευτής της Σύρου ο Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο περιθώριο του LG AegeanBall Festival τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης και ανακηρύχθηκε πρεσβευτής της Σύρου και του αθλητισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο. Αποστολή στην Σύρο: Χρήστος Μιχαηλίδης.

Η δράση στο LG AegeanBall Festival, στο οποίο χορηγοί επικοινωνίας είναι το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103,3, κορυφώνεται και ο οικοδεσπότης Γιώργος Πρίντεζης έχει την τιμητική του.

Ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού τιμήθηκε από τον δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό ανακηρύχθηκε πρεσβευτής του νησιού και του αθλητισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο. Η βράβευση έγινε από τον Δήμαρχο, Γιώργο Μαραγκό, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως " ο Γιώργος Πρίντεζης είχε ένα όραμα και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά γίνεται αυτή η μεγάλη διοργάνωση. Είμαστε τυχεροί που είναι Συριανός. Οι αξίες που πρεσβεύει ως άνθρωπος, είναι αυτές που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά μας".

Επίσης, έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μαραγκός εισηγήθηκε πως μία αίθουσα στο αθλητικό κέντρο του νησιού που θα ανακατασκευαστεί, θα πάρει το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ