ΜΠΑΣΚΕΤ

Πετυχημένο το τουρνουά "Αγγέλα Μικεδάκη"

Πετυχημένο το τουρνουά "Αγγέλα Μικεδάκη"

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, το τουρνουά Ακαδημιών "Αγγέλα Μικεδάκη" ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (26-27/5), πραγματοποιήθηκε το 20ό τουρνουά Ακαδημιών έστω κι αν χρειάστηκε περίπου 1500 άτομα να μπουν στο κλειστό του Πρωτέα Βούλας, προκειμένου να συνεχιστούν οι βραβεύσεις την Κυριακή το βράδυ.

Η απήχηση του κόσμου ήταν συγκινητική και ανάμεσα στους απλούς φίλους του μπάσκετ που θέλησαν να δώσουν το παρών, ήταν και ο Γιάννης Ιωαννίδης που λάμπρυνε με την παρουσία του το τουρνουά, έστω κι αν ήταν πολύ διακριτικός. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας:

"Με ανάμικτα συναισθήματα χαράς και λύπης αλλά και καιρικές συνθήκες πέρασε στην ιστορία το τελευταίο ΣΚ του 20ου Τουρνουά Ακαδημιών. Από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι την λήξη του τελευταίου αγώνα την Κυριακή το βράδυ, αθλητές και θεατές ζήσαμε υπέροχες στιγμές και απολαύσαμε αναμετρήσεις γεμάτες πάθος και ένταση, αγώνες στην παράταση, διαγωνισμούς για γερά νεύρα και σύννεφα που απειλούσαν, έφευγαν και ξαναγύριζαν!!!

Το Σαββατοκύριακο των τελικών και της τελετής λήξης είχε φέτος, εκτός από την αγωνία των αποτελεσμάτων και των βραβεύσεων, και την αγωνία του καιρού που "έκλαψε γοερά" την Κυριακή το βράδυ. Ο τελικός των αγοριών Α και η τελετή λήξης συνεχίστηκαν στο "μεγάλο κλειστό" το οποίο ήταν ασφυχτικά γεμάτο παρ' όλες τις κακές καιρικές συνθήκες και τον τρίτο τελικό της Α1 Ανδρών.

Η οικογένεια του Πρωτέα , ευχαρίστησε και τίμησε τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του Συλλόγου, τους Χορηγούς και εθελοντές της και βράβευσε τις αθλήτριες Πέπη Βαλέττα, Ασπα Γριμπαβιώτη, Αγγελική Τσέρου, τον αθλητή Θωμά Τζούνα και τον προπονητή Πέτρο Ρέππα για την προσφορά τους στον Πρωτέα. Επίσης, αποχαιρέτησε τους έφηβους και τις νεάνιδες που ολοκλήρωσαν τον "κύκλο" τους στις ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου, Μιχάλη Γάργαλη, Τάκη Κουτσοδάσκαλο, Νίκο Αθηνιώτη, Κωνσταντίνα Κύρου, Γεωργϊα Μελά και Μαρία Κλιάεβιτς.

Την παράσταση όπως πάντα έκλεψαν οι αθλητές του Πρωτέα, juniorakia, μικροί και μεγάλοι, τα 520 αγόρια και κορίτσια που δίνουν καθημερινά "σάρκα και οστά" στο όραμα και την φιλοσοφία του Συλλόγου μας όπως την παρουσίασε στην ομιλία του ο Προέδρος κ. Χρήστος Βασιλειάδης".

Για τα αποτελέσματα του τουρνουά και τις βραβεύσεις (ομαδικές και ατομικές) πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ