ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Αντετοκούνμπο στηρίζουν την ΟΣΕΚΑ

Οι Αντετοκούνμπο στηρίζουν την ΟΣΕΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι οι δύο νέοι πρεσβευτές των ενεργειών της ΟΣΕΚΑ, με τον πρώτο να διαφημίζει τις δράσεις της Ομοσπονδίας στο ΝΒΑ.

Μία σπουδαία συνεργασία ανακοίνωσε η ΟΣΕΚΑ, αφού θα έχει από εδώ και στο εξής στο πλευρό της τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, οι οποίοι θα αποτελέσουν τους νέους πρεσβευτές των ενεργειών της.

"Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία της με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα και σημαντικότερο (μεταξύ άλλων σημαντικών) πρεσβευτή μας στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδερφό του Θανάση, ξεκινούν μια μακρόπνοη συνεργασία με την ΟΣΕΚΑ", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΣΕΚΑ.

" Ο Γιάννης κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι δύο καταπληκτικά παιδιά. Από την πρώτη στιγμή που τους πλησιάσαμε, όχι μόνο δέχθηκαν να πάρουν μέρος στο διαφημιστικό βίντεο, που θα γυριστεί για να διαφημίσουμε το μπάσκετ με αμαξίδιο στην Ελλάδα, αλλά ήταν ανοιχτοί σε μια σειρά από κοινές δράσεις, τις οποίες δρομολογούμε. Τους ευχαριστούμε, τόσο εγώ, όσο και όλοι οι αθλητές, προπονητές κι όσοι συμμετέχουν με τον έναν ή άλλον τρόπο, στο μπάσκετ με αμαξίδιο στη χώρα", δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Καλούδης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα: " Ανυπομονώ να βρεθούμε με τα παιδιά που αγωνίζονται σε αμαξίδιο. Η δύναμή τους αποτελεί πηγή έμπνευσης για τον καθένα από εμάς. Για μένα αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές, αυτοί είναι που μπορούν να μας μάθουν πράγματα, που νομίζουμε ότι ξέρουμε, αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε. Μόλις επιστρέψω στην Ελλάδα, θα είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θα συναντήσω".

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε: " Μαζί με τον αδερφό μου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε, καθισμένοι σε αμαξίδιο. Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο και πως θα χάσουμε, αλλά θαρρώ πως θα είναι η πιο συγκλονιστική εμπειρία στη ζωή μας. Θα συναντηθούμε με τους συναθλητές μας και στο καμπ που θα κάνουμε, αλλά και σε μια σειρά από ενέργειες, τις οποίες σύντομα θα ανακοινώσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ