Ο Γιαννάκης γίνεται... σχολείο

Ο Γιαννάκης γίνεται... σχολείο

Η διευθύντρια του Επαγγελματικού Λυκείου Νίκαιας εισηγήθηκε την ονοματοδοσία του σχολείου σε "Παναγιώτης Γιαννάκης"!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Επίσης το όνομά του είναι συνυφασμένο και με τη Νίκαια, τη γενέτειρά του. Τι κι αν δεν έχει δώσει (ακόμα) το όνομά του σε κάποιο κλειστό γυμναστήριο ανά την Ελλάδα. Λίαν συντόμως θα το δώσει σε ένα σχολείο της Νίκαιας!

Σύμφωνα με το basketnews.gr η διευθύντρια του Επαγγελματικού Λυκείου Νίκαιας εισηγήθηκε την ονοματοδοσία του σχολείου σε "Παναγιώτης Γιαννάκης", πρόταση που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το συμβούλιο του σχολείου.

Ο "δράκος" είναι γέννημα-θρέμμα Νικαιώτης. Ξεκίνησε την καριέρα του στο μπάσκετ από τον Ιωνικό Νίκαιας σε ηλικία 13 ετών και έπαιξε εκεί μέχρι να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη στα 26 του χρόνια. Στο κλειστό του Πλάτωνα είχε πετύχει 73 πόντους σε εκείνο το ιστορικό παιχνίδι με τον Αρη τη σεζόν 1983-84.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24