ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπράιαντ: "Πάρτε με τηλέφωνο κι έρχομαι!"

Μπράιαντ: "Πάρτε με τηλέφωνο κι έρχομαι!"
INTIME SPORTS

Ανοικτός σε κάθε πρόταση από την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα είναι ο Κόμπι Μπράιαντ σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε σε εκδήλωση στην Αθήνα

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ συνεχίζει το "τουρ" στην Ευρώπη και μετά την Κωνσταντινούπολη βρέθηκε στην Αθήνα, όπου παραχώρησε συνέντευξη και παρουσιάστηκε επισήμως από γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, είπε πως: "Το τηλέφωνο χτυπάει. Όποιος θέλει, μπορεί να μου κάνει προτάσεις για να αγωνιστώ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα".

Με αυτό τον τρόπο άφησε όλες τις πόρτες ανοικτές μέχρι τη λύση του λοκ άουτ και την ενσωμάτωσή του εκ νέου στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει ακόμα περισσότερα πρωταθλήματα με τους Λέικερς. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ φιλικός και έκανε χειραψία με αρκετό κόσμο. Άλλωστε, περίπου 600 άτομα είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο προκειμένου να τον συναντήσουν από κοντά.

Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να εγκαινιάσει το "House of Hoops by Foot Locker" (σ.σ. μαγαζί με αποκλειστικά μπασκετικό εξοπλισμό) και εκεί τον περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία εκατοντάδες θαυμαστές του οι οποίοι είχαν "ζεσταθεί" από τα εντυπωσιακά χορευτικά που δημιούργησαν ατμόσφαιρα ΝΒΑ.

Αφού έκοψε την κόκκινη κορδέλα ξεναγήθηκε στους χώρους του καταστήματος και υπέγραψε μια τεράστια αφίσα του η οποία κοσμούσε έναν από τους τοίχους του πρώτου ορόφου.

Ακολούθως ανέλαβε ρόλο κριτή μαζί με τον Τζον Ντίμπλερ του Πανιωνίου στον διαγωνισμό καρφωμάτων ανάμεσα στα 11 παιδιά που είχαν επιλεχτεί από την εταιρεία αθλητικών ειδών που τον σπονσοράρει. Μάλιστα πήρε πολύ ζεστά το ρόλο του, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να είναι δίκαιος δίνοντας στα παιδιά που έχαναν το κάρφωμα τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Όταν μάλιστα ένα από αυτά πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του προτού καρφώσει ο Bryant πετάχτηκε από τη θέση του και δεν δίστασε να το βαθμολογήσει με δυο δεκάρια. Εκεί πάντως που εντυπωσιάστηκε για τα καλά ήταν όταν ο πιο κοντός από τους διαγωνιζόμενους ναι μεν κάρφωσε στο σίδερο όμως στράβωσε το στεφάνι. Κάπως έτσι έλαβε τέλος ο διαγωνισμός με τον παίκτη των Λέικερς να μαζεύει γύρω του τους συμμετέχοντες για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την είσοδο του καταστήματος τον αποθέωσε για ακόμα μια φορά και αυτός με τη σειρά του ανανέωσε το ραντεβού του με τους φαν του για την Τρίτη (27/9), οπότε και θα δώσει το "παρών" στο υποκατάστημα αθλητικής εταιρίας στην Κηφισιά στις 5 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ