ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσκεψη στο ΕΕΕΚ με νοηματική στέρηση

Επίσκεψη στο ΕΕΕΚ με νοηματική στέρηση
INTIME SPORTS

Επίσκεψη στο Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με νοηματική στέρηση ατόμων Πύργου πραγματοποίησαν παίκτες του All Star Game στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα οι Οι Αντώνης Φώτσης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Κώστας Χαρίσης, Στίβεν Σμιθ, Τζίμι Μπάξτερ, Στίβεν Χάρις και Ρόουλ Μάρσαλ βρέθηκαν στο εργαστήριο, όπου τους υποδέχτηκε η διευθύντρια, Αγγελική Πετρόγιαννη.

Ο διευθύντρια του σχολείου ανέφερε: " Η επίσκεψη μας μας δίνει κουράγιο, να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας".

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης δήλωσε: " Το μπάσκετ πάντα προσπαθεί να είναι κοντά στην κοινωνία. Εύχομαι μέσα από την κρίση να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να έλθουμε κοντά στους συνανθρώπους μας".

Ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ, Γιώργος Μασλαρινός πρόσθεσε: " Είναι τεράστια τιμή για εμάς τους αθλητές να είμαστε εδώ, να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε και όλη έχουμε να λέμε για τη διάθεση και το κουράγιο που μας δίνετε".

Ο Γενικός γραμματέας του ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης δήλωσε πως " είναι τιμή μας για όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ να είμαστε εδώ, σε ένα ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε το σημαντικό σας έργο".

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος, αντιδήμαρχος του Πύργου και υπεύθυνος του τομέα της παιδείας και του αθλητισμού είπε " καλωσορίζουμε το ελληνικό μπάσκετ. Θέλουμε να συγχαρούμε όσους εργάστηκαν για να γίνει το All Star Game στην πόλη μας κα για όσα γίνονται σήμερα εδώ. Η πρωτοβουλία σας ήταν σημαντική. Δίνεται χαρά στα παιδιά".

Εν συνεχεία, ο Αντώνης Φώτσης παρέδωσε μια μπάλα, με τις υπογραφές όλων των παικτών, στη διευθύντρια του σχολείου και εν συνεχεία οι παίκτες υπέγραψαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες και έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ