ΕΟΚ

Βελισσαράκος: "Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους"

Βελισσαράκος: "Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους"
INTIME SPORTS

Θα παλέψει για να κρατηθεί στην Α' Κατηγορία η Εθνική Νέων Γυναικών, όπως ανέφερε ο κόουτς της ομάδας, Γιώργος Βελισσαράκος.

Μια ακόμη ήττα γνώρισε η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωταθλήμα του Ούντινε της Ιταλίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της κόντρα στην Τουρκία για τις θέσεις 9-16.

Τώρα, τα κορίτσια του Γιώργου Βελισσαράκου θέλουν μόνο νίκες στα επόμενα δυο παιχνίδια για να κρατηθούν ζωντανές στην Α΄κατηγορία της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βελισσαράκος δήλωσε: "Αδιαφιλονίκητο φαβορί στον αγώνα ήταν η Τουρκία και όλοι περίμεναν μάλιστα ότι θα ήταν και στη διεκδίκηση των μεταλλίων. Εμείς κάθε μέρα προσπαθούμε να υπερβάλουμε εαυτούς. Οι αποστάσεις με τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγάλες" και συνέχισε: "Έχουμε ένα πρόβλημα στην επίθεση. Σκοράρουμε δύσκολα, αν και τα περισσότερα σουτ που κάνουμε είναι αμαρκάριστα. Προσπαθούμε στην άμυνα και στο σημερινό ματς υπήρξε μεγάλη προσπάθεια από τα κορίτσια. Δεχτήκαμε καλάθια, όμως, από προσωπικά λάθη. Έχουμε δύο ματς ακόμα που θα τα πολεμήσουμε μέχρι τέλους…".

Δεκάλεπτα: 12-9, 22-12, 28-26, 50-39.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ούτσα, Ντογκάν 2, Ακμπάς 3, Κουκσάλ 7, Ατάς 3, Μπίλγκιτς 10, Σεζέρ 2, Κόμπα, Εμιρτεκίν 4, Κοκλάρ 6, Σενγιουρέκ 13 .

ΕΛΛΑΔΑ: Σταμολάμπρου 16(2), Εμμανουηλίδου, Καλομιτσίνη 3(1), Πριόνα 6(1), Τάρλα 12 (12 ριμπ.), Κυρατζή, Ιωαννίδου 2, Φάρου, Αγελλίδου, Τσελεμπή.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ