ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: "Παραγωγή και εξαγωγή ταλέντων"

Βασιλακόπουλος: "Παραγωγή και εξαγωγή ταλέντων"

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος στο πλαίσιο της κοπής της βασιλόπιτας της ΕΚΑΣΘ μίλησε για το μπάσκετ, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μείωση της επιχορήγησης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος έδωσε το "παρών" στην κοπή της βασιλόπιτας της ΕΚΑΣΘ συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Αναφέρθηκε στη μεγάλη μείωση της επιχορήγησης, ιδιαίτερα την τελευταία οκταετία: " Μοναδική διέξοδος είναι η παραγωγή και η εξαγωγή ταλέντων και αυτό πρέπει να είναι το νέο σύνθημα. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστούμε θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα επανέλθουμε δριμύτεροι".

Για το αθλητικό νομοσχέδιο δήλωσε: " Οι διατάξεις του νομοσχεδίου είναι σε σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να εφαρμοστούν. Μας είπαν ότι θέλουμε να αναλάβουμε την Α1. Κανείς δεν κόπτεται να πάρει την ευθύνη για μια διοργάνωση που θα μας δημιουργήσει μόνο νέα προβλήματα".

Σε ερώτηση για την αποχώρηση των αδελφών Γιαννακόπουλου από τον Παναθηναϊκό ανέφερε ότι θα έχει επίπτωση στο σωματείο και στην εκπροσώπηση της Ελλάδας μέσω αυτού του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όσον αφορά την Εθνική ομάδα τόνισε: " Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή παρουσία στο προολυμπιακό τουρνουά και θα είμαστε παρόντες στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Όλα τα προβλήματα που υπάρχουν θα ξεπεραστούν".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ