ΕΟΚ

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "49 Προκρίτων"

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά "49 Προκρίτων"
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το τέταρτο τουρνουά "49 Προκριτών" με την παρουσία των Εθνικών ομάδας Νέων και Εφήβων. Διαβάστε αναλυτικά.

Στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας ολοκληρώθηκε το τέταρτο τουρνουά "49 Προκρίτων" με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους 49 ήρωες που εκτελεστήκαν στη Παραμυθιά από τους Γερμανούς κατακτητές με την συνεργασία των Τσάμηδων.

Στον αγώνα μεταξύ των δύο Εθνικών ομάδων που διεξήχθη το μεσημέρι η Εθνική Νέων Ανδρών επικράτησε της Εθνικής Εφήβων με 61-56.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς ο Κώστας Μίσσας ανέφερε: " Τηρήσαμε την υπόσχεση που είχαμε δώσει στον Δήμο Σουλίου και στους παράγοντες της τοπικής ομάδας, να συμμετάσχουμε στους αγώνες. Θέλω να τους ευχαριστήσω και δημόσια για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση του τουρνουά.

Παρουσιαστήκαμε με δύο ομάδες οι οποίες είχαν πολλές απουσίες, καθώς αρκετοί παίκτες δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους".

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 23-30, 46-42, 61-56

Οι διαιτητές: Τσώνος, Μαντήλας

Εθνική Νέων (Μίσσας): Παναγιωταράς 8, Τσαλκιτζής 4, Μαυρογιάννης 10, Δερμιτζάκης 8, Βλάχος, Δεληγιώργης, Μελισσαράτος 10, Λαρετζάκης 19(2), Μανταλβάνος 2.

Εθνική Εφήβων (Βλασσόπουλος): Σπυριδωνίδης 6, Αγγέλου 4, Σιόλογκας 6, Σπυρόπουλος 8(2), Φιλιππάκος 3(1), Σλαφτσάκης 10(1), Μήτσιαλος 10, Πιεβαλίτσα 5, Διαμαντάκος, Καραμπέκης, Αναγνωστόπουλος, Βαρνάβας 4.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ