ΕΟΚ

Φιλικά με Βουλγαρία

Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images)
Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Τα δύο τελευταία της φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα δώσει η Εθνική Γυναικών. Διαβάστε αναλυτικά.

Δύο φιλικά προετοιμασίας θα δώσει η Εθνική ομάδα Γυναικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Αγίου Θωμά τη Βουλγαρία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια ενόψει των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα δώσει το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουνίου η εθνική Γυναικών.

Αντίπαλος και στα δύο ματς προετοιμασίας που θα διεξαχθούν στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι θα είναι η Βουλγαρία. Η ώρα έναρξης των φιλικών είναι στις 7μ.μ.".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ