ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός ΚΕΔ ο Ζαβλανός

Εκτός ΚΕΔ ο Ζαβλανός
Ζαβλανός INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ζαβλανός και ο Μιχάλης Δούκας δεν βρίσκονται πλέον στην ΚΕΔ, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Ποιοι τους αντικατέστησαν και ποιος έχει πλέον (πάλι) το πάνω χέρι.

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος, η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην ΚΕΔ. Όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία, στην πεντάδα θα υπάρχουν πλέον τόσο ο Ανδρέας Παπαδόπουλος όσο και ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Νίκο Ζαβλανό και Μιχάλη Δούκα.

Η αποχώρηση του πρώτου μάλιστα σηματοδοτεί την επιστροφή των... σκήπτρων στον Στέλιο Συμεωνίδη. Ο νέος ρόλος του Νίκου Ζαβλανού θα έχει να κάνει με τη διδασκαλία, την κατάρτιση και την ανάδειξη των νέων διαιτητών, όπως έγινε γνωστό.

Μ' αυτά και μ' αυτά, οριστικοποιήθηκε το γεγονός πως ο Κώστας Ρήγας δεν θα βρίσκεται στο νέο διαιτητικό σχήμα. Κάτι που ούτως ή άλλως είχε τονίσει κι ο ίδιος μιλώντας στο Sport24.gr.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Στη σημερινή (24/9/15) συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης προχώρησε στον ορισμό των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ. Τα μέλη της ΚΕΔ είναι οι κ.κ. Στέλιος Συμεωνίδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Νίκος Παπαδημητρίου, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Κώστας Κορομηλάς. Η θητεία των μελών της Επιτροπής θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη της θητείας των μελών του Δ.Σ. της ΕΟΚ, τον Σεπτέμβριο του 2016. Αποφασίστηκε επίσης ότι ο κ. Νίκος Ζαβλανός θα αναλάβει την υπευθυνότητα της διδασκαλίας, κατάρτισης και ανάδειξης νέων διαιτητών καλαθοσφαίρισης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ