ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκαν οι ομάδες του All Star Game

Ανακοινώθηκαν οι ομάδες του All Star Game
INTIME SPORTS

Ανακοινώθηκαν οι ομάδες του φετινού All Star Game που θα γίνει στον Πύργο το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται (12-13/3). "Χάλασε" το δίδυμο Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς

Η φετινή γιορτή του μπάσκετ θα διεξαχθεί κανονικά με όλα τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος να δίνουν το παρών, με στόχο να διασκεδάσουν το κοινό που θα βρεθεί στις εξέδρες του κλειστού "Γ. Βασιλακόπουλος".

Αναλυτικά στο παιχνίδι των ανδρών, θα αγωνιστούν:

Greek Stars: Βουγιούκας, Διαμαντίδης, Καϊμακόγλου, Φώτσης, Περπέρογλου (Παναθηναϊκός), Σπανούλης, Μαυροκεφαλίδης, Παπαλουκάς (Ολυμπιακός), Πατ Καλάθης, Κ. Χαρίσης (Κολοσσός), Ταπούτος (Άρης), Μπάρλος (Πανιώνιος)

The Rest of the world: Έρτσεγκ, Νεστέροβιτς, Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός), Νίκολας, Μπατίστ (Παναθηναϊκός), Παλάσιο, Σίμμονς (Καβάλα), Χάρις, Τόμπσον (Ίκαρος), Σμιθ (Πανελλήνιος), Μάρσαλ (ΠΑΟΚ), Μπάξτερ (Ηλυσιακός).

Προπονητές θα είναι οι Αλεξανδρής και Σφαιρόπουλος στους Έλληνες και Ομπράντοβιτς και Πρίφτης στους ξένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους προπονητές είχε ψηφιστεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος όμως θα έχει κάποιες υποχρεώσεις στην πατρίδα του και θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας και έτσι δεν θα δούμε συνεργασία του με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο των ξένων.

Στον διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετάσχουν οι Νίκολας, Πατ Καλάθης, Πρόδρομος Νικολαϊδης, Τεόντοσιτς, ΜακΆλαρνεϊ, Έρτσεγκ, Φώτης Βασιλόπουλος και ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων.

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων θα πάρουν μέρος οι Χάρις και Τόμπσον από τον Ίκαρο, Μπάξτερ από τον Ηλυσιακό, Παπανικολάου από τον Ολυμπιακό, Σίμμονς της Καβάλας, Βρκιτς από το Περιστέρι και Αλέξης Ράπτης από την ΑΕΚ Άργους.

Το παιχνίδι θα γίνει στις 17.00 την Κυριακή και η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 Ευρώ. Και τις δύο μέρες θα λειτουργήσει Basket Village στο Βοηθητικό Γήπεδο του κλειστού γυμναστηρίου "Γεώργιος Βασιλακόπουλος", ενώ το Σάββατο θα γίνει στις 17.00 ο αγώνας των νέων ανάμεσα σε δύο ομάδες τους U22 και τους U20.

Αναλυτικά τα ρόστερ στην All Star μάχη των νέων:

U22: Σλούκας, Β. Μάντζαρης, Παπαντωνίου, Παππάς, Χ. Γιαννόπουλος, Γιάνκοβιτς, Κ. Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Κασελάκης, Τσακαλέρης, Μπόγρης, Σαρικόπουλος, Ανδρέας Μπεκρής (από το 2ο Γεν Λύκειο Αμαλιάδας). Προπονητής: Δημήτρης Ιτούδης.

U20: Καπινιάρης, Ζούμπος, Κατσίβελης, Μποχωρίδης, Ψαρόπουλος, Χρυσικόπουλος, Καραθανάσης, Καββαδάς, Αντωνάκης, Κουκουλάς, Κανονίδης, Γεωργάκης, Νικολακόπουλος (από το 2ο Γεν Λύκειο Αμαλιάδας)

Στον διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι Ζούμπος, Σλούκας, Γιάνκοβιτς, Χρυσικόπουλος, Χ. Γιαννόπουλος και Ευάγγελος Κουτσόπουλος από το Γενικό Λύκειο Κρεστενών.

Το Σάββατο θα γίνει και ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες του ΟΣΕΚΚ. Αναλυτικά:

Ήλιδα: Φιλίππου, Χατζηδημητρίου, Τριανταφύλλου, Κοντογιάννης, Μανώλης, Σπυρολάρης, Ντιάμπι-Σόρυ, Βάσσης, Γαλάτση, Μακρής, Πλεξίδας.

Ολύμπια: Χαλδαίος, Βαρυτιμίδης, Διμπιτούζης, Τσιντάρης, Ράσσα, Κούνιας, Σταμάτης, Δαούλας, Σκορδύλης, Έχλερτ, Χαμαντί

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε αρχικά υπήρξε ένας σύντομος χαιρετισμός.

" Ευχαριστώ που μας τιμάται με την παρουσία μας. Στο 19ο All Star Game που θα διεξαχθεί στον Πύργο της Ηλείας με την υποστήριξη της ΟΠΑΠ, συνεχίζουμε την παράδοση όλα τα All Star Game να γίνονται στην επαρχεία.

Ο λόγος είναι διττός. Ο κόσμος εκεί διψάει για τον αθλητισμό και θέλει να δει από κοντά τους αθλητές που βλέπει στην τηλεόραση και παράλληλα θέλουμε να δώσουμε το ερέθισμα στις πόλεις να κάνουν ομάδες μπάσκετ. Πρωτάθλημα χωρίς πολλές πόλεις μέσα δεν έχει το ανάλογο ενδιαφέρον. Η επαρχία είναι ο πνεύμονας του αθλητισμού που θα μας δώσει νέα ταλέντα και έχει άλλο αθλητικό πολιτισμό. Εύχομαι αυτό το All Star να δώσει την αφετηρία για κάτι καλύτερο στο ελληνικό μπάσκετ", ήταν τα λόγια του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, κ. Οικονομίδη.

Ακολούθως μίλησε ο Δήμαρχος του Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος: " Ήταν τιμή και χαρά για μας να διοργανώσουμε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ. Η χαρά οφείλεται στην αγάπη μας για το μπάσκετ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του τουρισμού μας αλλά και για να υπενθυμίσουμε σε κάθε κατεύθυνση την ύπαρξη μας και να θυμήσουμε στην πολιτεία να τηρήσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει πριν λίγα χρόνια".

Εκ μέρους του ΠΣΑΚ, ο πρόεδρος του, κ. Γιώργος Παυλίδης είπε: " Το All Star Game γίνεται με πολύ μεράκι και όλοι δουλεύουν σκληρά για αυτό. Ελπίζω να είναι τόσο πετυχημένο όσο και το προηγούμενο".

Ο Θόδωρος Μπολάτογλου μίλησε εκ μέρους του ΣΕΠΚ, τονίζοντας: " Το μπάσκετ περνάει την δική του κρίση και είναι ευθύνη όλων των φορέων η αναβάθμιση του. Η έξοδος από την κρίση είναι ταυτόσημη με την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Το All Star Game είναι μία ευκαιρία να δει ο κόσμος τους καλύτερους παίκτες και έχει σκοπό το θέαμα και την διασκέδαση. Η πόλη και ο Νομός έχουν αποδείξει την αγάπη τους για το μπάσκετ".

Επίσης μίλησε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας λέγοντας: " Είμαστε έτοιμοι και αυτή τη χρονιά να συμμετέχουμε στο All Star Game που και για μας έχει ένα εορταστικό χαρακτήρα. Έχουμε δυσκολίες, στο θέμα των μετακινήσεων, όμως είχαμε μία καλή συνεργασία και έτσι μπορούμε να πούμε ότι θα κατέβουμε από την Πέμπτη κάτω για να παίξουμε το Σάββατο".

Τέλος μίλησε ο Σωτήρης Σπανός, διευθυντής μάρκετινγκ του ΟΠΑΠ: " Χαιρόμαστε που και φέτος είμαστε χορηγοί σε αυτή την γιορτή του μπάσκετ. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε κοντά στο μπάσκετ και κοντά στην περιφέρεια".

Tο All Star Game θα παρουσιάσει η Κατερίνα Στικούδη που θα τραγουδήσει και με τους ΝΕΒΜΑ, ενώ ειδικό χρώμα στην βραδιά θα δώσουν οι Khimki Dancers και οι Dunking Devils.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ