Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Εζέτζα

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Εζέτζα

Η Σύνθια Εζέτζα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα ενισχύσει τις προσπάθειες που θα κάνει το "τριφύλλι" για να επιστρέψει στην Α1 Γυναικών. Τι δήλωσε η 17χρονη σέντερ...

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Σύνθια Εζέτζα, όπως ανακοίνωσε το "τριφύλλι". Η 17χρονη σέντερ την σεζόν 2017-18 στην Α1 Γυναικών είχε μέσο όρο 12 πόντους, 10,1 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,7 κλεψίματα και 2,1 λάθη, ενώ στις πρώτες δηλώσεις δεν έκρυψε την θέλησή της για να βοηθήσει "τριφύλλι" να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

Στον ΠΑΟ και φέτος η Εζέτζα

Η Σύνθια Εζέτζα θα αγωνίζεται και τη φετινή χρονιά με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ .

Η 17χρονη σέντερ βρέθηκε χτες στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός , συνοδευόμενη από τον τιμ μάνατζερ Μάκη Κουτσονικόλα και είχε συζήτηση με τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη, Παναγιώτη Μπόμη.

Σε δηλώσεις της στο www.panathinaikos1908.gr ανάφερε: "Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμάς καθώς ήμασταν μία νεανική ομάδα και τα περισσότερα κορίτσια έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις.

Παρόλα αυτά πήραμε εμπειρίες και με την τωρινή διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου και την προσθήκη που είχαμε από πιο έμπειρες παίκτριες, θα επιστρέψουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει.

Θα θέλαμε τον κόσμο και πάλι κοντά μας τη φετινή χρονιά και να γυρίσουμε γρήγορα στη μεγάλη κατηγορία".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ