ΣΕΠΚ

Χρυσόγελος: "Καλό ρόστερ σε ποιότητα και αξία"

Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images)
Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο νέος τεχνικός της Λιβαδειάς, Νίκος Χρυσόγελος μίλησε για το ματς με τον Πόλις. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ μίλησε ο νέος προπονητής της Λιβαδειάς, Νίκος Χρυσόγελος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς με τον Πόλις, αλλά και στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Για τη πορεία της Λιβαδειάς στο πρώτο γύρο: " Το ρόστερ είναι πολύ καλό και σε ποιότητα και σε αξία. Αυτό που φαίνεται είναι ότι τα παιδιά δυσκολεύονται να δεθούν και να παίξουν σαν ομάδα. Ο σύλλογος είχε την ατυχία να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας και δεν μπόρεσαν οι παίκτες να μαζευτούν και να δουλέψουν όπως πρέπει. Με αυτό το ρόστερ οι άνθρωποι της ομάδας θέλανε και μπορούσανε να βρίσκονται ψηλότερα.

Ο 2ος όμιλος Νότου είναι πολύ δύσκολο. Βρίσκομαι 10 χρόνια στη Γ' εθνική και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο όμιλο. Υπάρχουν 8 καλές ομάδες, ενώ βλέπουμε και ανταγωνιστικές επαρχιακές. Αντίθετα ο 1ος όμιλος είναι πιο βατός. Εμείς θα δώσουμε μάχη με το χρόνο, καθώς ανέλαβα μόλις την προηγούμενη Τετάρτη και θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά να παίξουν ως ομάδα και να βγάλουν το κανονικό τους πρόσωπο. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε απολογισμό".

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πόλις: " Είναι δύσκολο ματς γιατί ο Πόλις μετά την αλλαγή προπονητή έχει παρουσιάσει άλλο πρόσωπο. Έχει έμπειρα παιδιά που ξέρουν τις κατηγορίες και έναν παίκτη όπως ο Σπύρος Παντελιάδης που είναι τεράστια τιμή να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μας.

Ο τεχνικός του Πόλις, Παναγιώτης Ζωντός ήταν παίκτης μου στο Δούκα και ξέρω ότι είναι πολύ καλός στη δουλειά του και εξαιρετικός χαρακτήρας. Όλα τα ματς είναι δύσκολα οπότε κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά προβλήματα. Το θετικό είναι ότι υπάρχει μία πολύ καλή διοίκηση που στηρίζει την ομάδα και έχει όλα τα προβλήματα των παιδιών λυμένα".

Για τη συνεργασία του με τη Λιβαδειά: " Και το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει με τη Λιβαδειά όμως τότε είχα μία δέσμευση με τον Αργοναύτη και δεν προχώρησε, καθώς θέλω να τιμάω τον λόγο μου. Ήθελα να δουλέψω στην Λιβαδειά γιατί την έχω παίξει πολλές φορές σαν αντίπαλο και ξέρω πόσο οργανωμένο σωματείο είναι. Ήθελα να είμαι σε μία τόσο οργανωμένη ομάδα. Τα Χριστούγεννα σταμάτησε η συνεργασία μου με τον Αργοναύτη και συνέπεσε με την αλλαγή προπονητή στη Λιβαδειά. Ήξερα τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ